lauantai 24. tammikuuta 2015

Ainoa

Tämä "oman tuotemerkin" kehittelyprosessi alkoi joskus marraskuussa, itseasiassa Anna ja Kalle (Aatun sisko & hänen miehensä) olivat silloin täällä meillä käymässä. Muistan kertoneeni heille kuinka olin mietiskellyt tätä nimeä, ja kun sitä yhdessä pohdiskelimme ja hekin pitivät nimestä, lämpenin itsekin enemmän. En ole nimeä mihinkään (vielä) rekisteröinyt,  ilmoitan nämä käsityötuloni ja -menoni toistaiseksi veroilmoituksella. Mutta en käy kiistämään, etteikö ajatus jonkinlaisesta laajentamisesta olisi käynyt mielessä. Sen aika vaan ei juuri nyt ole oikea :)


Tykkään vain hirveästi puuhailla näitä pipoja, ja olen niitä aika paljon tehnyt ihan muillekin. Ihan jo sen verran, että päätin tilata labelyourself -palvelun kautta nipun etikettejä nimikoimaan nämä tuotteeni :) Jonkinlainen facebook -sivu tai muu vastaava on myös ollut suunnitteluasteella jo tovin, kun kysyntää näille tuntuu kuitenkin koko ajan olevan. Pojille olen myös kehitellyt jotakin, ja teenhän tilauksesta muitakin käsitöitä kuin vain näitä pipoja, virkatut herkut ovat esimerkiksi olleet kovin kysyttyjä, myös täälläkin nähtyjä mekkoja minulta on kysytty.


Sitä, miten päädyin juuri tähän nimeen,  en oikein itsekään osaa sanoa. Jostain (hmm no varmaankin rakkaan tyttäreni nimestä;) se vain tuli, ja tosiaan kun se sai kannatusta myös muilta niin en edes käynyt pohtimaan muita nimiä. Ainoa :n tuotteet ovat uniikkeja käsitöitä, rakkaudesta tätä harrastusta kohtaan valmistettuja, jokaisen kappaleen ollen ainoa laatuaan ♥ Ainoan takana on äiti, jonka intohimona ovat käsityöt ja kauniit asiat ;)


Pakkaan tilatut tuotteet melko yksinkertaisesti, ja tuota vyötettä olen hieman pohtinut.. Kumpi teidän mielestä on kivempi, vaihtoehto 1 vai vaihtoehto 2? Minua kiinnostaisi kovasti tietää, että mitä mieltä TE olette tästä Ainoa -nimestä? :)

♥Anna

41 kommenttia:

  1. Niin kaunista, että ihan itkettää! :') Ihana nimi. Ihanat pipot. Ihana sinä. ♥ Mun lemppari on ehdottomasti tuo vaihtoehto 2.

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvä nimi, koska se liittyy henk.kohtaisesti sinuun, mutta myös käsityönä tehtyihin tuotteisiin, jokainen on ainoa laatuaan, kun niitä ei mikään kone liukuhihnalta sylje. Ihania pipoja! Minulle kävisi kumpikin pakkaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirskikka! :) Totta, nimellä on kyllä myös itselle jo nyt tunnearvoa ♥

      Poista
  3. Todella kiva nimi. Hirmuisen osuva ja mieleenpainuva. Jos meille tästä toisesta tyttö tulee, niin on ihan pakko tilata niitä "herkkuja" sinulta! :D

    Tykkään oikeastaan molemmista pakkauksista. Vaaleanpunainen on ehkä nätimpi, mutta kieltämättä 2. taas neutraalimpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!! : ) voi, tytölle keksi kyllä kaikkea muutakin kivaa ♥ tai no miksei pojatkin voisi niillä herkuilla leikkiä, voisin tehdä ne sitten vain sinisillä "kuorrutteilla" ;)

      Poista
    2. Toki, kyllä varmasti Antonkin niillä tykkäisi leikkiä! Ehkä kuitenkin näin pojan jälkeen mielellään ottaisikin sellaisen pinkkiöverin tytön myötä :D

      Poista
  4. Niin ihana! <3 Oon jotenkin hurjan ylpeä sinusta vaikken sinua tunnekaan muuta kuin virtuaalisesti! Hyvä Anna!

    Pakkauksessa vaihtoehto 2 olisi minun mieleeni enemmän. :)

    VastaaPoista
  5. Ihana nimi ja ihania käsitöitä, ihana sinä :) Molemmat pakkaukset on tosi kauniita, ehkä himpun verran kallistun tuohon kakkoseen kuitenkin. Mutta molemmat nättejä! Vitsit tuommoset rusettipipot ois aika ihanat.. Mutta sähän voisit perustaa toiminimen (ainakin jossain vaiheessa) tuolla Ainoa:lla, ettei ainakaan kukaan muu ehdi viedä sitä :D Varmasti on kysyntää sun tuotteilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tintti, sinä olet ♥

      Juu juurikin tuo toiminimi asia on käynyt mielessä, mutta koska se tekisi minusta silloin yrittäjän niin en taida olla moiseen ihan vielä valmis.. ;) Toivotaan, ettei kukaan ole niin röyhkeä että tahallaan veisi nimeä! Meidät löytää nyt muuten facebookista, tulehan tykkäämään! :)

      Poista
    2. Mun Mies haluais niin mielellään olla yrittäjä, haaveilee yrittäjyydestä ihan jatkuvasti :D Mutta eipä sulla tosiaan kiire ole, ehkä joskus sitten kun varmasti suosio vaan kasvaa :) Jos minä osaisin tehdä jotain just esim. tuollaisia käsitöitä niin Mies varmasti olis jo hommannu mulle kaikki tarvittavat virallisuudet yrityksen perustamiseen ja mun tarviis tyyliin laittaa nimi alle :D Vähän jos on innokas.. Siis Mies, minä en niinkään kun en ossaa mittään :D

      Poista
  6. Nimi on ihan loistava!
    Ja noista pakkauksista en osaa päättää.. molemmat toimii, joten voisiko niitä kumpaakin käyttää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Nelli! :)

      Olet aivan oikeassa, niin taidan tehdäkin! ;)

      Poista
  7. Nimi on tosi osuva ja nätti. :)
    Pakkauksista vaihtoehto nro. 1 on mielestäni ihanan herkkä, mutta nro. 2:kin kyllä toimii. Riippuu ehkä tuotteesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saila! :) Tosiaan riippuuhan se tuotteestakin, koska ajatuksissa on tehdä myös pojille jotakin..

      Poista
  8. Kuten olen aiemminkin sanonut niin tykkään ja kovasti!!! :) molemmat pakkaukset toimii mutta oikeanpuolimmainen on mun mielestä enemmän sua! :)

    VastaaPoista
  9. Hieno nimi, hienoja tuotteita ja molemmat kääreetkin ovat hienoja! Ehkä vaihtoehto 1 olisi ainakin tällä hetkellä enemmän samanhenkinen tekemiesi ihanuuksien kanssa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Minna! Juu, nro 1 soi minunkin mielestä paremmin näihin "hempeisiin" juttuihin :)

      Poista
  10. Ajattelin että postaus olisi kertonut Ainosta mutta kyllä käsityötkin kiinnostavat kovasti! Tosi kauniita! :) Vaihtoehto 1 on hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi että jouduit pettymään, mutta kiva kuulla että myös käsityöt käy. :) Kiitos! :) itsekin pidän nro 1:stä ehkä hitusen enemmän.

      Poista
  11. Nimi on mainio! Viittaa henkilökohtaiseen, eli suloiseen tyttäreesi ja kuten itse sanoit, jokainen tuote on ainoaa laatuaan! :) Ehdottomasti FB sivut pystyyn ja yhteistyökuvioita kehittelemään! :)Tykkään pakkauksesta nro 2, koska se on "unisex". Olisi tosiaan kiva jos keksit pojillekin jotain kivoja juttuja! Täällä olisi ainakin innokas ostaja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Maaria kiitos ♥ Nimellä alkaa jo nyt olla jonkinlaista tunnearvoa itsellenikin. FB-sivut ovat nyt pystyssä, tulehan mukaan! :) Poikien jutut yritän saada seuraavalla viikolla vireille ;)

      Poista
  12. Ihania pipoja ja oiva nimi!
    muhun iskee paremmin tuo tyttömäisempi paketti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mette! :)
      Mustakin tuo haalea pinkki vaan on aika söpis ♥

      Poista
  13. Aivan ihana nimi ja niin kauniita käsitöitä! Oot kyllä taitava :)
    Mun mielestä molemmat pakkaukset on tosi kauniita!

    VastaaPoista
  14. Ihana nimi ja noi pipot on vaan niin ihania. :)
    Mun ääni menee pakkaukselle nro 1. :)

    VastaaPoista
  15. Aivan ihana nimi! :) ja sun tekeleet on ihania ja suloisia :) kummatkin paketit oli mun mielestä hyvän näköisiä mutta jostain syystä annan äänen vaihtoehto 1:lle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon Nea :) Juu ykkönen on aika söpö munkin mielestä!

      Poista
  16. Aivan ihania kaikki ja "Ainoa" nimi on todella hyvä näihin :) Ei oikeastaan sen osuvampaa nimeä voisi ollakaan! Minunkin ääni menee pakkaukselle nro 1.

    VastaaPoista
  17. Mieleeni tässä tuli, että jos tiedät kummalle sukupuolelle tuote tulee, niin sen mukaan tekee pakkauksen? Itse en ole kovin tyttömäinen tyttö, mutta silti itse olisi kivempaa vastaanottaa pakkaus nro. 1 :) Kiitos muuten tuosta labelyourself vinkistä, annoit ratkaisun pulmaani, kun mietin itselleni vastaavia juttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet ihan oikeassa, voinhan hyvin käyttää molempia! :) Vaikkakin itsekin pidän pakkauksesta 1 enemmän ;)

      Hei huippua jos sait siitä vinkistä ratkaisun pulmaasi! :) Heillä oli suht nopea toimituskin, ja tuotteet oli tosi hyviä.

      Poista
  18. Miten näitä sinun pipoja voisi tilata? :) Paljon on lasten ja aikuisten pipolla hintaa? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MOi Henni! :) Tuolta Ainoan fb-sivulta yksityisviestillä tai sitten ihan maililla, ainojatuhmatluistimet@gmail.com on osoite! Laita viestiä niin kerron sinulle lisää!

      Poista
  19. Hei! Eksyin blogiisi ja jäin heti koukkuun! :) Kyselisin, teetkö kenties vieläkin mekkoja pipoja ym tilauksesta? Ja minkä hintaisia nämä kenties ovat?

    VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit ♥