keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Mekkoja, mekkoja..

Tämä mekkonen valmistui Ainolle jo pari viikkoa sitten, olen vallan unohtanut sen täällä esitellä. Instagramin puolella päivittelen juttuja melko "reaaliajassa", sieltä löydät meidät nimimerkillä @annnakatrina  :) Olen vähän (okei aika paljon) koukussa kyseiseen sovellukseen, Aatu jaksaakin siitä aina minulle naljailla.. Mutta se nyt vaan on ihan huippu paikka, sieltä saan myös tosi paljon ideoita käsitöihin ja muihin projekteihin.


Tämä mekko on, jälleen kerran, mekkotehdas kirjasta, Alviinan kaavoilla tämäkin. Tämä malli vain sopii Ainolle tosi nätisti! Niskaan laitoin tällä kertaa nappien sijaan tuollaisen solmittavan rusetin, ja eteen tein rypytykset. Nuo rypytykset koettelivat kyllä hermojani, aikani niiden kanssa nimittäin taistelin.. Mutta halusin ne ehdottomasti tuohon laittaa, muuten mekko olisi jäänyt mielestäni hieman tylsäksi. Kangas itsessään on kyllä tosi suloinen, mutta siitä huolimatta mekko kaipasi minusta vielä tuollaisen pienen lisän.



Minun pitäisi nyt uskaltaa kokeilla ommella Ainolle muitakin vaatteita, huono juttu tässä vain on se ettei minulla ole täällä oikein minkäänlaisia kaavoja muihin kuin näihin mekkoihin. Kirjastossakin kaikki kirjat ovat ruotsiksi.. Saisinhan toki tehtyä itse kaavat Ainon käyttämistä vaatteista, mutta sen verran alkutaipaleella  olen tuon saumurin kanssa että kaipaan aika tarkkoja ohjeita työvaiheisiin. Tai en tiedä, voisihan sitä tietenkin kokeilla..

♥Anna

18 kommenttia:

  1. Aivan ihana pikku prinsessa <3 Mun täytyy myöntää, että olen kerran käynyt vilkaisemassa Instagramia, en tiedä pitäisikö uskaltaa itsekin koukuttua.. :D Kiitos muuten ihanasta piposta <3 Ehdottomasti tulee käyttöön kunhan pakkaset heltiävät! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maaria ♥ Suosittelen EHDOTTOMASTI liittymään sinne, tykkäisit varmasti!! :) Mutta tosiaan, se on koukuttava ;)

      Hyvä että pipo oli mieluinen, olen iloinen että arpaonni suosi sinua! ♥

      Poista
  2. Tää on vaan niin suloinen! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nelli ♥ Kun olis aikuisten kaavat samaan mekkoon niin tekisin itellekki! :D

      Poista
  3. Ihana mekko! Ja kaunis tytär sulla <3 Itse tein tänään juuri ensimmäisen vaatteen meidän vauvalle tällä ohjeella; http://everythinggoldenblog.com/2014/01/diy-baby-leggings/#more-4928
    Aikaa meni noin puolen tuntia kaiken kaikkiaan ja lopputulos yllätti itsenikin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 ja hei superpaljon kiitoksia tuosta linkistä, pakko kyllä ehdottomasti kokeilla!! :-)

      Poista
  4. Siis niin söpö mekko ja ihana Aino!
    Voisitko harkita tehdä tilauksesta näitä mekkoja? Maksua vastaan tietty! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Selina <3

      Ja juu kyllä minä mielelläni näitä muillekin teen! : )

      Poista
  5. Voi että on suloinen tyttö! Ja mekkokin on soma. :)

    VastaaPoista
  6. Sulla on aivan ihana blogi. Rohmusin sen yhdeltä istumalta läpi kun sain lapsukaisen yöunille. Tämä mamma sai paljon inspiraatiota blogistasi ja taatusti aijon jäädä seurailemaan tulevia postauksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sinulle ihanasta kommentista NeitiN! ♥ Mahtavaa että jäät seurailemaan, tosi kiva kuulla että olet saanut inspiraatiota täältä! :)

      Poista
  7. Kävisköhän adelle tälläinen.. Hmmm :) ihana on ja Aino niin kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti, uskosin että tää malli käy kaikenkokoisille taaperoille ♥ Kiitos! :-)

      Poista
  8. Mä en kestä sun käsityöt on niin upeita! Kokoajan tekee itsenkin mieli tehdä jotain uutta kun seuraa sun blogia! Täytyy käydä kirjastossa lainaamassa tuo kirja ja koittaa jos mäkin saisin jotain aikaiseksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! ♥ Minä tiiän, mulla on nimittäin koko ajan mielessä jo seuraava juttu vaikka teen vielä edellistä, se on ärsyttävää! :D mutta ihan huippua jos saat täältä jotakin ideoita! :) Käyppä lainaamassa, tuon kirjan saattaa löytää myös aika halvalla ihan omaksikin. Ne mekot on _tosi_nopeita_ tehdä!! :)

      Poista
  9. Siis niin söpö mekko ja sopii täydellisesti käyttäjälleen. ♥ Olet kyllä todella taitava.

    VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit ♥