torstai 1. tammikuuta 2015

Saumurirakkautta

Sain joululahjaksi äidiltäni ihan mielettömän lahjan. En ollut moista uskaltanut edes toivoa, vaikkakin sellaisesta olen haaveillut jo pienen ikuisuuden. Nyt äitini oli tätini avustuksella saanut kelpopelin hyvällä alennuksella, ja tuolla se nyt nököttää pöydälläni, saumuri. (Suurkiitokset vielä, äiti ♥)


Kyseessä on käytetty Berninan Bernette 334DS saumuri, elämme kyllä tällä hetkellä vielä aikamoista kuherruskuukautta ♥ En ymmärrä kuinka olen pärjännytkään ikinä ilman, minulla on pää ihan täynnä ideoita! Kun vielä otin kotoa matkalukemiseksi Kirsi Etulan & Sunna Valkeapää-Ikolan Mekkotehdas -kirjan, on tuntunut mahdottomalta pysyä housuissaan tämän inspiraatiotulvan keskellä. : D Suunnitelmissani onkin tehdä kaikki Ainon ensi kesän mekot ihan itse, sen verran suloisia mekkoja kirjasta löytyy. 


Aluksi minulla oli hieman ongelmia saumurin säätöjen kanssa, mutta ompeluelämää -facebook ryhmästä sain alle viidessä minuutissa apua (ja vieläpä melkein keskellä yötä:D). Saatuani säädöt kohdalleen on ompelu saumurilla ollut ihan mielettömän kivaa, ja ensitöikseni valmistinkin muutamat pipot.


Nämä kaikki kolme pipoa ovatkin nyt itseasiassa myytävänä, jos kiinnostuit niin laita minulle mailia lehtoan1@gmail.com ,niin kerron lisää! :) Nämä ovat kooltaan 48/50 (sopivia meidän 1v 8kk neidin päähän, häneltä vain sattuneesta syystä löytyy kaapista aika paljon pipoja..;)

♥Anna

11 kommenttia:

  1. Voi että oot taitava! Ihan superhienoja pipoja. :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mukavaa kun olet liittynyt lukijajoukkoon, hyppäsin teidänkin remmiin mukaan ;)

      Poista
  3. Onnea sinulle ja saumurillesi! Eiks´ oo näpsäkkää surauttaa saumat sillä ja miten siistii... Jos muuten tarviit vaihtaa eriväriset langat, niin katkaiset sieltä likeltä lankarullaa ja solmiat uuet langat ja löysäät kaikki langankiristykset nollille ja vejät langat solmuineen läpi, tarviit vaan sit pujottaa neulalangat silmästä lävitte ja sit muistat kiristää kireydet takas siihen normiin. Minulla on muuten kans Bernette-saumuri, mutta vanhempaa mallia. Minulla olis ollut lasten Burda-kaava lehtiä sinulle, kun olisin tullut ennen käyneeks täällä blogissasi, eli ne on sen aikasia kun sinä ja Jossu olitte taaperoita, eihän se perusta oo hirveesti muuttunu ja sinä varmaan osaisit niitä soveltaa.
    Hyvää alkanutta vuotta teille sinne. t. Marja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marja ja ihanaa kun jätit kommenttia! :) On kyllä tosi näppärä, ja tosiaan niin siistiä jälkeä! Hei kiitos ihan superhyvästä vinkistä, mietinkin tuota lankajuttua yksi päivä. Langoitin sitä nimittäin niiiiin monta kertaa silloin yksi ilta, että kyllä siinä aika paljon sorminäppäryyttä vaadittiin :D Katsos kun en tajunnut ensin, että langoitukseen on tietty järjestys..En viitsinyt niin myöhään enää sinulle soittaa, ja pakkohan se oli juuri silloin saada toimimaan ;)
      Äiti sanoikin että sulla on sama kone, ja kuulema tosi hyvä onkin! :) Voi olispa kiva, päästä niihin lehtiin käsiksi! Keväällä sitten viimeistään, eikös? Mukavaa alkanutta vuotta myös sinne ja Aatulta terveiset! :)

      Poista
  4. Siis niin syötävän suloisia pipoja! Ja äidit on parhaita! <3

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Siis oon haaveillu kauan tollasta pipoo mun tytölle!! Josko näitä olisi vielä? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän näitä vielä on, ja lisää teen mielelläni! :) Laitatko minulle mailia, lehtoan1@gmail.com :)

      Poista

Mukavaa jos kommentoit ♥