perjantai 2. tammikuuta 2015

Vuoden 2014 käsitöitä (+ARVONTA)

Vuosi 2014 oli kyllä jollakin tapaa itselleni käänteentekevä vuosi mitä nyt käsitöihin tulee. Aloitin tammikuussa virkkaamaan mattoja, ja kesään mennessä olinkin tehnyt niitä jo tosi monta, niin itselleni kuin muillekin. Lisäksi kokeilin monia uusia juttuja, välillä onnistuen ja välillä myös epäonnistuen.

Kokosin näitä viime vuoden käsitöitä kollaaseiksi, täytyy kyllä sanoa että onpahan ollut vuosi! Kun ottaa vielä huomioon sen, että olin koko kesän töissä enkä juurikaan mitään käsitöitä tehnyt silloin pariin kuukauteen. Monta juttua jäi kollaaseista pois, kaikista en ole huomannut kuviakaan ottaa. Oma suosikkini on varmaankin tuo vaaleanpunainen, iiso matto jonka virkkasin Ainon huoneeseen, tai sitten tuo virkattu lattiatyyny... Pidän myös tuosta entisöimästäni tuolista, maalausprojektit on aina niin kivoja!

Löytyikö kuvista jokin suosikki? : ) Halusin nimittäin järjestää arvonnan kaikille lukijoilleni, ihanaa kun teitä siellä on! On myös mahtavaa, että niin moni jaksaa jättää myös kommenttia käynnistään, se on ihan huippu juttu. Eli, kommentoimalla tätä tekstiä ja liittymällä lukijaksi (tuolta oikeasta laidasta, lukijat-sivupalkista) osallistut tämän mustan aikuisten ruusukepipon arvontaan! :) Mikäli olet jo lukija, niin pelkkä kommentti riittää! Aikaa osallistua on 7.1. 2015 asti.

Tsemppiä arvontaan! :)
♥Anna

39 kommenttia:

  1. Apua en osaa suosikkia valita kun kaikki niin ihania <3 mun pitäis laittaa sulle tulemaan iso tilaus mutten oo vielä saanut päätettyä mitä kaikkea haluan :D ainakin noita kuppikakkuja :)

    Lukijana olen eli mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jaoin tämän blogin fb:ssä :) toiv ei haittaa!

      Poista
    2. Kiitos Emmi! <3 mieti rauhassa ja laitahan sitten listaa tulemaan ;) höppänä ei tietenkään haittaa, kiva kun jaoit! : )

      Poista
  2. Olet kyllä hirmuisen taitava käsistäsi! Näitä töitä jää aina ihastelemaan pidemmäksikin aikaa. En aluksi edes hoksannut, että teet ihan tilauksesta näitä myyntiin ennekuin mainitsit instassa. :) Näissä on tosi monta lempparia, joten yhtä ei pysty valikoimaan. Voisi valita ihan kaikki ! Nuo matot, pipot ja sydän koristeet laittaisin kuitenkin ykkösiksi jos pitäisi valita. Arvonnassa mukana, 90jasmina@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Oletpas ehtinyt tehdä PALJON hienoja juttuja! Mun lemppareita ovat nuo virkatut matot, lumihiutaleet ja herkut. :)

    Arvonnassa mukana, tottakai!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllähän noita on päässyt kertymään, en itsekkään tajunnut ennenkuin aloin tekemään näitä kollaaseja! :D Matot ovat kyllä omiakin suosikkejani. :)

      Poista
  4. Mun lempparit on Ainon sängyn sydämet ja neuvolakorttisuoja, bamburätti ja ompelukoneen suojus jaa pojot käytännöllisyydestään :)) mä yritän päästä tänne mukaan nyt! @Jebupupu

    VastaaPoista
  5. Kaikki on niin ihania!!
    Arvonnassa mukana :)
    minttuannina@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Kaikki on kyllä niin ihania, ettei niistä osaa valita yhtä suosikkia. Matot, pipot, neuvolakortin kannet ja ja.. ihania! :) Ehdottomasti arvonnassa mukana. :)

    VastaaPoista
  7. Ihania käsitöitä! Mukana arvonnassa. julia_eskola@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Nämä on niin ihania! Pitäiskin laittaa sulle tilaus menemään noista herkuista, ovat niin huippuja! Mutta mukana tässä nyt alkuun :D Suosikkia on vaan vaikee valita, kun toisaalta nuo herkut mutta sitten on tuo pupu ja rusettipipot ja virkattu lattiatyynyy.. Kääk! Tuollainen lattiatyyny olis kyllä oikeesti ihana, irtoiskohan iteltäkin joku vastaava.. Mutta oot kyllä taitava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tintti :) Lattiatyynyä suosittelen kokeilemaan, virkkuri- kirjassa on siihen hyvä ja helppo ohje! Ja on superhyvä, lastenhuoneen lattialla varsinkin näin aikuisen näkökulmasta (siellä kun jonkun tunnin päivästä "joutuu" viettämään;).

      Poista
  9. Juuri liityin lukijaksi ;) Kaikki on aivan ihania! Varsinkin tällaisen silmissä, joka ei osaa taikoa villeimmissä mielikuvituksissakaan tuollaisia luomuksia! Entisöidyssä tuolissa on mieleiset värit, neuvolakortin kannet ovat myös hienoja! Sekä tietysti virkatut matot ja ja ja.. :D Eli mukana arvonnassa! Saako sinulta siis tilattua näitä ihanuuksia vai? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun liityit remmiin! :) Voi kiitos paljon <3 Tuolia oli kyllä huippukiva entisöidä, sellaiset projektit on huippukivoja.. Ja siis joo, teen joitakin juttuja tilauksestakin kyllä :)

      Poista
  10. Ehdottomasti mukana! :)
    Täytyy sanoa, että "onneksi" et voittanut mun villasukka-arvonnassa! Olisi hävettänyt lähettää minun neulomat sukat tuollaiselle kädentaitajalle. Ihania käsitöitä, aivan mahtavia! <3

    Terkuin: Ai miten niin kateellinen? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa!:)
      Voi hupsu, älä sano noin! <3 Olisin ollut vain iloinen, jos itsekin joskus saisin jotain itsetehtyä! ;) Arvostan muiden käsitöitä todella paljon, olivat ne sitten millaisia tahansa! Mielestäni nykyään käsitöitä arvostetaan ihan liian vähän :/

      Poista
  11. Lempparina pipot :) sellainen löytyykin jo, kiitos vielä! Samoilla sijoilla myös matot, ovat upeita! Harmi, kun ei itte ossaa tehhä. Sopis hyvin meän olohuoneeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa jos pipo on mieluinen :) Olen tehnyt kyllä tilauksesta myös mattoja, vaikkakin niiden postittaminen on aika kallista:/

      Poista
  12. Hienosti oot koonnut tuon vuosituotoksesi ja paljon sinä oot kerennä kyllä väkräämään kaikenlaista. Tuolla blogisi alkutaipaleella mainitsit että oon ollut sinua innostamassa tähän käsitöiden ihanaan maailmaan, niin hyvä vaan kun oot noin tosiaan innostunut ja koko ajanhan siitä poikii lisää, kun näkee miten hienoa omista kätösistä syntyy... Hienoja on noi ruusuke- ja rusettipipot!!! T. Marja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Marja!! <3 Sitä sinä kyllä todellakin olet, minun inspiraation alku ja juuri :) Muistan jopa sinun ompeluhuoneesi, kun vielä asuitte petosella, sinne oli aina niin jännittävä mennä.

      Poista
  13. Tätä blogia on kyllä ilo seurata, kun olet niin taitava! Lempparini näistä on ehkä tuo pupu. :)

    Mullakin on tällä hetkellä mattoprojekti meneillään, ja niihin saa kyllä uppoamaan ihan huimia määriä kudetta! Ainakin kun leikkaa itse, niin tuntuu ettei mikään määrä t-paitoja tai lakanoita riitä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Mette! <3 Hei kovasti tsemppiä maton kanssa, olet kyllä hurja kun itse leikkelet kuteet! :) Minunkin joskus oli tarkoitus, mutta minulla ei silloin kärsivällisyys riittänyt :D Kai laitat valmiista matosta sitten kuvia? :)

      Poista
  14. Sie olet kyllä niiiiin taitava! Aivan ihania käsitöitä, ja paljon!

    Mukana arvonnassa, innosta tutisten. :D

    VastaaPoista
  15. Monia ihania juttuja olet vuoden aikana tehnyt, mutta suosikkini on tuo vaaleanpunainen matto :) Mikä malli se on ja löytyykö ohje jostain netistä? Sinun blogisi löysin syksyn aikana ja kovasti olen inspiraatiota saanut sen myötä omiin käsitöihin, kiitos siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Laura, tosi mukava kuulla! :) Matto on lankavan Asteri, ohje ohje löytyy TÄSTÄ linkistä ! Itse tykkään eniten juuri tuosta mallista, ja ohje on tosi hyvä!

      Poista
  16. Kyllä on hienoja! Suosikiksi nousee tuo tuoli. Ehdottomasti mukana arvonnassa. :)

    VastaaPoista
  17. Mahtoiko toi edellinen kommentti tulla? Mutta upeita ovat, jos sitä itsekin innostuisi! Uusi lukija täällä :) ja mukana arvonnassa jos vielä ehtii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei näy aiempaa kommenttia:o Kiitos paljon, ja hei tosi kiva että liityit lukijaksi! :) Ehdit arvontaan mainiosti mukaan, tsemppiä!! : )

      Poista
  18. Hmm.. Minunkaan aiempi kommentti ei oo tullu läpi. En oo varmaan osannut :D Pidempään jo täällä pyörinyt mutta nyt sain aikaseks liittyä lukijaksi. Aivan ihania kaikki sun tekemät jutut, mahdotonta valita suosikkia.. Aadalla on herkut kovassa käytössä ja ne on kyllä niin suloisia! Saaneet kehuja kaikilta joille niitä on tarjoiltu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hitsi, mikähän niissä kommenteissa on vikana! Kiva kuulla Henna, ja huippua että liityit ihan lukijaksi :) Kiva kuulla että herkut olivat Aadan mieleen, huippua! ♥

      Poista
  19. Olen joskus vieraillut blogissasi,nyt vasta liittynyt lukijaksi.
    Entisöimäsi tuoli on niin nätti ja sitten virkkaamasi pehmolelu.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit ♥