perjantai 27. helmikuuta 2015

Miniasuhaaste instagaramissa

HUH! Muutto veikin enemmän voimavaroja ja aikaa kuin olin ajatellut, mutta nyt mennään jo aika tasaista tahtia. Pääsimme siis kaikki, niin ihmiset kuin kaikki ne tavaratkin (joita oli PALJON...), ehjänä perille yli 1000 km matkan, laivamatkakin sujui oikein hyvin, mitä nyt hieman keinutteli yöllä ;-) IHANA olla kotona! Pientä laittoa täällä kotona vielä kyllä riittää, eilen haettiin ikeasta muun muassa se ompelupöytä, jota tuossa edellisessä kirjoituksessa vähän pohdiskelin. Mutta kuinka ihana onkaan ollut seurata Ainon touhua, kun hän on päässyt leikkimään omilla, "vanhoilla" leluillaan! Nehän ovat hänelle nyt melkein kuin uusia, sillä yli puoli vuotta ne täällä pölyttyivät ilman leikkijää. Keinuheppa on saanut kyllä ylivoimaisesti eniten kyytiä, Aino ottaa sillä hurjia vauhteja tuon tuosta. 

Halusin tulla näyttämään täällä bloginkin puolella nämä Ainon "miniasut", kun harvemmin täällä tuleekaan näyteltyä näitä ihan "perusvaatteita". Sain siis instagramissa And Something daily -blogin Emmiltä kivan miniasuhaasteen, jossa tarkoituksena oli kuvata 7 päivässä 7 miniasua. : ) Tykkään kovasti näistä haasteista, ja tämä jotenkin varsinkin oli tosi kiva!








Tulipa muutama extrakuvakin, kun näitä nyt löytyi useampi! Ainolla tykkään käyttää aika paljon perus vaatteita, olen ollut tyytyväinen ihan lindexin ja kappahlin vaatteisiin, meillä ainakin ovat pesua ja käyttöä hyvin kestäneet. Joitakin henkkamaukan vaatteitakin Ainolla on, mutta niiden laatu on kyllä mielestäni ainakin hieman huonompaa kuin esim lindexillä.. Paljon Ainolla on muutakin vaatetta, mummot ja kummit ovat ihanasti häntä aina vaatteilla muistaneet ♥ En ole niinkään merkkiuskollinen, en omissa enkä Ainonkaan vaatteissa, aikalailla sillä mennään mikä näyttää kivalta. Yhtäkään pomp de luxin vaatetta Ainolta ei vielä löydy vaikka äärettömän kauniita ja suloisia ovatkin, pelkään että jos yhdenkin hommaan niin lähtee sitten ihan lapasesta, tunnen nimittäin itseni. : D Mutta ehkä vielä joskus ;)
 
Muistattehan muuten, että ARVONTAA (klik!) on jäljellä vielä huomiseen keskiyöhön saakka! Mukavaa viikonloppua ♥

♥Anna

13 kommenttia:

  1. Ihana pieni tyylilyyli. ;) Meillä on myös nuo ruskeat saappaat, jotka on tosi söpöt pienissä jaloissa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saila ♥ Nuo kengät on kyllä ihanat, ja kuten sanoit niin juurikin näissä pienissä jaloissa ♥

      Poista
  2. Kivoja asukokonaisuuksia! Näyttää kovin samalta, mihin itsekin tyttöä pukisin. Mulla on ollut taas sellainen kokemus, että Lindexin vaatteissa se laatu vaihtelee hirmuisesti ja taas H&M:llä ainakin ne organic-tuotteet on kestänyt paremmin pesuja. Ostan vaatteet just näistä perusputiikeista, mutta ihme kyllä meiltä löytyy kolme pompin vaatetta (ihanat alet), jotka ei tosin ole vielä käyttöön päässeetkään koska meidän pikkumies kasvaa niin hitaasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Meinasinkin tuohon lisätä, että minun kokemukseni menee näin päin, kun tuntuu että sekin niin kovasti vaihtelee, ja olen kuullut juuri tuota samaa mitä sanoit että osa lindexin vaatteista tosiaan on huonompaa laatua. Oi, no mutta kyllä ne jo kohta pääsevät käyttöön ♥ Voi kun mäkin ehtisin joskus noille aleille! :)

      Poista
  3. Suloisia asuja! Mie sain saman haasteen ja voin vannoa, että varsinkin viikonlopun aikana voi muuttotohinoissa tulla varsin mielenkiintoisia yhdistelmiä... :P t. Nim. Kaikki hukassa tai pyykissä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! :) Heh, onneksi ehdin toteuttaa tämän ennen muuttotohinaa, sillä kuten sanoit, hukassa ja pyykissä meilläkin oli kaikkien vaatteet ja ihan liian kauan ::D

      Poista
  4. Aivan ihania asuja, niin suloisen tyttömäisiä<3 Ihana toi pesukone kuva :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Minna ♥ Juu, tuo oli aika hauska, kun hän hoksasi että siellä kaikuu. :D Hän olisi halunnut päästä kokonaan sisälle sinne! :D

      Poista
  5. Tervetuloa kotiin ja oi, miten ihania kuvia! Erityisesti pesukonekuva hymyilytti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja hei muuten, nyt voi linkata helmikuun positiivisia postauksia tänne! Minulle ainakin tuli tästä postauksesta ja teidän kotiinpääsystä hyvä mieli! :)

      Poista
    2. Voi kiitos Emonen ♥ Joo käyn ehdottomasti linkittämässä, kotiinpääsy on ihana juttu ♥

      Poista

Mukavaa jos kommentoit ♥