tiistai 9. joulukuuta 2014

Ainon joulukalenterista, osa 2

Näiden (klik!) nukenvaatteiden ja -asusteiden lisäksi Ainon joulukalenterista löytyy myös muuta omin käsin tehtyä. Virkkailin nämä jo jonkin aikaa sitten, ja ovatkin vain odottaneet omaa vuoroaan keittiön kaapissa ; ) Mansikoiden ohjeen löydät TÄÄLTÄ , nallen ohjeen TÄÄLTÄ ja keksien ohjeen esimerkiksi TÄÄLTÄ








Aino on aika kova Titi-nalle fani, ja Aatun mielestä virkkaamassani nallessa on yhdennäköisyyttä Titiin : D Ehkäpä virkkaan joskus kokoon koko nalle perheen!

Anna

7 kommenttia:

  1. Noi mansikat on ylisöpöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ovat ne kyllä! Ja kun puolet lapsukaisen sukujuurista on Suonenjoella, niin täytyyhän mansikkakaupungin tytöltä mansikoita löytyä ;)

      Poista
  2. Olet kyllä taitava virkkaaja! Tosi hyvä taito kun pystyy lapselle tekemään kaikkea kivaa :) Tosi kivan oloinen blogi sinulla, mitä nyt lueskelin juttuja taaksepäin! Suloinen tyttö<3 Täytyy liittyä lukijajoukkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos mukavasta kommentistasi! <3 Se on kyllä aivan totta, vain mielikuvitus on rajana.. ja aika! :D Kiva että liityit lukijaksi, täytyy minunkin käydä tutustumassa sinun kirjoituksiisi tänään paremmalla ajalla! :)

      Poista
  3. Ihania nuo mansikat! :) Mä olen myös tehnyt noita keksejä, kivaa pientä näpertämistä! Ihana blogi sinulla, täytyypi minunkin liittyä lukijaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Juu eikös vain olekin helppoja tehdä nuo keksit, ja ihan kyllä dominoilta näyttävätkin ;) Kävin nopeasti kurkkaamassa blogiasi (palaan myöhemmin paremmalla ajalla;) ja samat sanat sinullekin, ihanalta näyttää ja liityinkin lukijajoukkoon!

      Poista
    2. Kiitos Anna! Ne oli tosiaan helppo tehdä, pitäisikin käydä lankaostoksilla ja yrittää näpertää jotain uusia herkkuja! :)

      Poista

Mukavaa jos kommentoit ♥