torstai 9. lokakuuta 2014

Ainon oma

Mehän tosiaan asumme kolmiossa täällä(kin), ja Aino on noin yksivuotiaasta nukkunut omassa huoneessa. Muutaman yön hän täällä aluksi nukkui meidän välissä, mutta perhepeti ei tarjonnut kyllä kenellekään meistä hyviä yöunia. Olihan se ihana nukkua lähellä, ihan kuin silloin vauva-aikana kun imetin vielä, mutta kyllä huomasi että kaikki me kolme olemme jo tottuneita nykyiseen järjestelyyn. Aino potkutteli läpi öiden milloin naamaan ja milloin mihinkin, mönki jalkopäässä, pyöri levottomasti ja kaikkiin näihin ainakin itse heräsin. Aamulla hän sitten myös aina heräsi poikkeuksellisen aikaisin..


Ainolle tarkoitettu huone oli aluksi kovin suuren ja kolkon tuntuinen. Siellä ei ollut kuin sänky ja hoitopöytä (jota emme nykyisin oikeastaan enää edes käytä..) Tuomistani verhoista ja matoista huolimatta huoneessa kaikui ikävästi, enkä hennonnut jättää Ainoa yöksi sellaiseen huoneeseen, jossa en itsekään haluaisi nukkua. Ihan yksinään, reppana. 
Sain pian muutamia kotoa tuomiani juttuja seinille, ja huone täyttyi lisäksi urheilutoimenjohtajan hommaamalla sohvalla. Punaisella sellaisella.. Ne jotka minut tuntevat niin tietävät, että punainen on ehdoton EI omaa sisustusta ajatellen.. Mutta pääasia on, ettei huoneessa kaiu enää! :) Sohva toimittaa "nukutussohvan" virkaa (meistä toinen siis odottelee siinä, että Aino saa unen päästä kiinni omassa sängyssään), ja mukavan pehmeä se siihen touhuun onkin. Ehkä siis pystyn tämän vajaan puolivuotta sitä katselemaan ;)

Kaikki Ainon lelut ovat pääasiassa olohuoneessa, mutta nämä mummon ostamat pehmokirjaimet ovat täällä Ainon huoneessa. Niillä Aino tykkää kovasti leikkiä, vaikkei niiden käyttötarkoitusta ehkä vielä täysin ymmärräkään! Mutta äidin ja isin mielestä ovat oikein hauskoja ja monikäyttöisiä leluja, Aino itse uppoutuu usein kirjainten ja numeroiden irroitteluun.


Meillä kotona Ainon huone on niin kivan kotoisa ja tosi lapsenhuoneen omainen. Aino viihtyi siellä usein pidempiäkin toveja omissa touhuissaan; rakasti tutkia kirjahyllyä, keinutteli hurjia vauhteja keinuhevosella ja kärräsi kävelykärryllä tavaroita ympäriinsä. Tämä nyt on meillä ennemminkin nukkumahuoneena, mutta Aino ei tunnu olevan moksiskaan siitä, ettei huoneesta löydy sen kummempia. Omat lelut tuntuvat varmasti hurjan paljon mielenkiintoisemmilta jälleen keväällä, kun niistä on ollut pienen hetken erossa. :)

2 kommenttia:

  1. Höh senkin nirsopetteri, tuo sohvahan on tosi ihana ja pirtsakka lisä ja sopii varsin hyvin lastenhuoneeseen! :D jospa sun sisustusmieli nyt muuttuu kun kattelet tota seuraavat puoli vuotta? :) -j

    VastaaPoista
  2. Haha nirsopetteri _o/. Mää jotenki rohkenen epäillä että mieli siitä mihinkään muuttuu, noin räväkät värit ei vaan oo meikää varten! Mutta hyvin se tuonne sopii ja oikein on pehmee jajjajja..

    VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit ♥