keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Mistä nimi?

Kristiina Louhen Aino-kirjasarjan kirjat ovat kauniisti kuvitettuja ja tekstit ovat hauskoja lukea. Ovat kuin suoraan elävästä elämästä, lapsiperheiden arjesta ja tavallisista asioista kertovia, mukavia satuja. Niitä on mukava lukea Ainolle, ja Aino niitä itsekin mielellään katselee. Meille niistä ovat nyt kertyneet Aino ja tuhmat luistimet, Aino matkustaa ja Ainon äiti on vihainen (kiitokset vain mummolle ja Annalle&Kallelle ;). Niitä aina yritän kirpputoreilta etsiä, mutta yhtään en ole vielä itse löytänyt, ovat varmasti muissakin perheissä kovin suosittuja.


Kun silloin eräänä iltana Aino tämän kirjan minulle jälleen kerran luettavaksi toi, jostain vain tuli oivallus että siinähän se, meidän tarinan otsikko! Jotenkin tuo luistimet sieltä niin osuvasti pomppasi.. ;)
 Tämän kirjan Aino sai kummeilta suurena matkustuspäivänä, ja siitä on tullut ihan suokkari!Kauniita unia, palataan taas!
-A,A&A

3 kommenttia:

 1. Hei tee sellanen lähikauppa-postaus!!? :D T. Uskollinen fani ensimmäisestä kirjoituksestasi lähtien (J) :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että tässä on heviosasto, ja tässä pakastealtaat?:DD niinkunko OIKEESTI?:D

   Poista
  2. Joo just niin! tajusit heti :D Eikun siis mun mielestä ulkomailla on kauheen mielenkiintosta käydä ruokakaupassa ja ihmetellä outoja ratkaisuja ja ruokia :D -j

   Poista

Mukavaa jos kommentoit ♥