maanantai 23. maaliskuuta 2015

Kuulumisia ja arvonnan voittaja


Huh. Blogihiljaisuus on päässyt venähtämään vähän liiankin pitkäksi, pahoittelut näin ensialkuun siitä. Suomeen palattuamme arki on hakenut taas uutta muotoaan, ja kotiinpaluu siihen liittyvine järjestelyineen on ottanut enemmän aikaa, kuin ajattelin. Toki olemme viettäneet paljon aikaa myös rakkaiden kanssa, joten "vapaa-aikaa" (eli blogiaikaa ;) on ollut aiempaan verrattuna tosi vähän. Soitin heti kotiin palattuamme töihin, että olen heidän käytettävissään jos/kun sairaslomia ilmenee, ja niitähän on ilmennyt. :D Olen ollut tosi paljon juurikin niissä "oikeissa" töissä, oikeastaan voisi sanoa että ihan täyspäiväisesti, siihen päälle vielä Ainoan tilaustyöt (joita muuten riittää, kiitollinen pitää olla siitä että pipoille on kysyntää!) ja iltaisin ei vain yksinkertaisesti ole jaksanut enää avata konetta. Olen kuitenkin kaivannut tänne blogimaailmaan kovasti, onneksi sentään olen edes jotenkin pysynyt seuraamieni blogien tahdissa, kommentteja vain on puhelimella lukiessa hankala jättää niin ne ovat sitten jääneet kirjoittamatta.


Tahdon kuitenkin jatkaa tätä rakkaaksi muodostunutta harrastusta vielä, vaikka kirjoitustahti tuskin niin tiiviiksi muuttuu kuin mitä se alkuaikoina oli. Tosin en tahdo sen jäävän näin harvaksikaan, täytyy katsoa mihin rytmiin tässä päästään :) Paljon olen käsitöitä tehnyt, nyt vain sitten purkamaan niitä tännekin ;) Arvontaan liittyen kyselin teiltä, mistä te haluaisitte täällä lukea, ja arkijuttuja toivottiin useammassakin kommentissa, joten ehkäpä sitten niitäkin luvassa. Myös muutama kiva haaste on vielä toteuttamatta, joten aiheita tosiaan ainakin riittää! 


Mutta NYT, vihdoinkin, siihen arvonnan voittajaan! ;) Voittajan arvoin random.org  -sivuston avulla, ja voittajaksi valikoitui tällä kertaa Saila, ONNEA! :) Laittelen sinulle mailia ensitilassa.Mitä teille kuuluu?? Onko siellä edes enää ketään? :) 

♥ Anna


6 kommenttia:

Mukavaa jos kommentoit ♥