perjantai 27. maaliskuuta 2015

Neuvolakortin kansia


Ainoan sivuja ja meidän instagramia (@annnakatrina) seurailevat ovatkin jo varmaan hyvän aikaa sitten bonganneet näitä tekemiäni neuvolakortin kansia. Ensimmäiset kannet olen tehnyt silloin, kun Aino oli vastasyntynyt (eli ihan pian kaksi vuotta sitten, iik!), ja muistan kuinka minua tympi, miten tylsät neuvolasta saadut kannet olivat. Sen jälkeen olen tehnyt näitä aina silloin tällöin, mutta nyt lisäsin kansia myös tuonne Ainoan fb-sivuille, kun näitä aina välillä on minulta ihan erikseen kysytty. Puuvillakankaiden valikoima kangaskaupoissa on muuten niin valtava, että ihan päätä huimaa! Siellä tulee aina sellainen olo, että tarvitsen NÄITÄ KAIKKIA :D Silitän kansiin aina lisäksi myös tukikangasta, joka kivasti napakoittaa kansien muotoa. Taskuja yksissä kansissa on yhteensä neljä kappaletta, joista yksi on mitoitettu esimerkiksi kela-kortille. Meillä näissä kansissa kulkevat Ainon neuvolakortin ja kelakortin lisäksi myös minun ja mieheni passit.


Mitäs mieltä siellä ollaan neuvolakortin kansista, tärkeä vai turhake? ;)
Kivaa viikonloppua kaikille!

♥Anna

12 kommenttia:

 1. Nättejä kuoseja ja ihania kansia! <3 Miusta nää on kivoja, kun niillä saa tehtyä neuvolakortista persoonallisemman. Olkoonkin jonku mielestä turhake, mutta miusta nää on ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ihan samaa mieltä, sama se jos joku pitää turhana, pääasia että itse tykkää! ♥

   Poista
 2. Oo, jes! Just vasta yks päivä mietin et mistähän sais. Onko tuo semmonen että mahtuis kaks neuvolakorttia samaan? :) Kävin facessa noita nyt katsomassa ja huomasin jonkun ehdottaneen pöllökuosia, onko sellaisia mahdollisesti tulossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuonne kaksi mahtuu hyvin! :) Voin tsekata pöllökankaan valikoiman ensi kerran, kun käyn kangaskaupassa ;) Joten pysyhän kuulolla!

   Poista
 3. Ovat ihanat kannet kyllä! Äitini tilasi siulta viime viikon puolella meidän poikaa varten, ja tykästyin heti! Heti hylkäsin ties mitkä relatabs kuoret, jotka neuvolasta saatiin. Kotia kun päästiin ni löysin vielä pojan kelakortin, ja nyt sekin on kuorissa tallessa! Kiitos kovasti! :)

  VastaaPoista
 4. Nämä on kyllä ihania! :) Todella kauniita ja persoonallinen idea. Kyllä vaihtaisi mielellään nykyiset kirkkaankeltaiset muovikannet noihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmina! ♥ Joo, kyllä ne muovikannet on aika pliisut ;)

   Poista
 5. Heippa! Mitä kautta sinulta voi tilata tuotteita? En ole Facebookissa, joten onnistuisiko täältä blogin kautta vai sähköpostilla vai miten..? Mirka

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti tärkeitä! Sinulla on silmää kauneudelle.
  Neuvolakortti on tärkeä muisto ajasta, jolloin lapset olivat
  vielä pieniä. Rokotuksia ja mittaustuloksia tulee selailtua
  vieläkin vaikka molemmat muksut ovat jo koululaisia.

  Iloista pääsiäisen jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Teija! :)

   Sanoppa muuta, aion ehdottomasti säilyttää neuvolakortit visusti, joten mikäs sen parempaa kuin säilöä ne kauniisti. ♥

   Toivottavasti pääsiäisesi oli oikein kiva ja rentouttava! :)

   Poista

Mukavaa jos kommentoit ♥