keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Rimpsumekko

Ehdin viime viikonloppuna tilattujen pipojen ja norsujen ohessa tekemään myös yhden jo jonkin aikaa mielessäni olleen jutun. Näin nimittäin, voitteko uskoa, unessani vision tällaisesta mekosta, ja pakkohan se oli nopeasti toteuttaa! Kun tuota kukkakangastakin vielä oli, päädyin tekemään mekon siitä. Kaavat jäljensin ja piirsin itse Ainolla käytössä olevasta mekosta (Marimekon kurkistus), mutta rimpsut ja kukka olivat sieltä unesta ;) Nyt seuraakin kuvatykitystä mekosta Ainon päällä! 


Tästä tuli juuri niin ihana kuin unessani! Tämä mekko puetaan kyllä päälle 2-vee juhliinkin :) Mekko istuu Ainolle miltei täydellisesti, olen kyllä tosi tyytyväinen. Kuten puhuin aiemmin, niin en ole vielä kamalasti uskaltanut lähteä "soveltamaan" kaavojen kanssa. Mutta tämä ensimmäinen, onnistunut, oma sovellukseni loi kyllä uskoa siihen, että ehkä sittenkin pystyn hieman haasteellisempiin juttuihin?
Lopuksi haluan vielä näyttää teille löydön, jonka tein pari viikkoa takaperin Hemtexiltä. Sain vihdoinkin työpisteelläni pyörivät paperit, kirjekuoret ja muut lippulappuset nätisti piiloon tuohon suloiseen laatikkoon! :)
Mukavaa keskiviikkoa! 
♥Anna

15 kommenttia:

 1. Oi mikä prinsessa <3 Niin kaunis mekko :) Ja ihana tuo säilytyslaatikko!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana mekko (kuten kaikki muukin sun tekemä)! Ja kaikki nuo kukkakankaat mitä näissä on näkyny on kyllä tosi kauniita. Ehdottomasti todella suloinen synttärimekko ja -tyttö! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitos ♥ Itekkin kyllä tykkään tuosta kankaasta ihan höpönä!

   Poista
 3. No vaaau, on kyllä mielettömän hieno mekko taas! <3

  VastaaPoista
 4. Kyllä noin nätissä mekossa kelpaa juhlia 2-v. pippaloita! ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vaan ; ) ♥ haluaisin itellekki jonkin samantyylisen mekon! :D

   Poista
 5. Aivan ylisöpö mekko! Siis ihan kertakaikkisen ihana! <3

  VastaaPoista
 6. Niin söpö mekko! Näkisinpä minäkin tällaisia unia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! Sun täytyy illalla viimeiseksi lukea jotain ompelukirjoja ::D Tai katsella pinterestistä ihania kuvia ;)

   Poista

Mukavaa jos kommentoit ♥