lauantai 14. helmikuuta 2015

Ystävänpäivän arvonta


kuva googlesta.


Oikein lämpimiä halauksia tätäkin kautta kaikille rakkaille ystäville ja teille blogiystävilleni (ja muille lukijoille tietysti myös), kyllä minusta ihan jokainen päivä on ystävänpäivä! :) On hienoa, että ympäriltä löytyy niin kovin rakkaita ihmisiä, vaikka kilometrejä välissä onkin (ja on oikeastaan aina ollut) ja vaikka joskus kuluu pidempikin aika ilman viestejä tai puhelinsoittoa. Siitä tosi ystävän varmaan tunnistaakin, kun tietää toisen  olevan siellä, vaikka arki välillä onkin yhtä kiirettä ♥


Ainoa: n facebook -sivun tilaukset ovat pitäneet minut edelleen tosi kiireisenä, ja blogi onkin jäänyt nyt vähän "heitteille". Olen kuitenkin ahkerasti käynyt lukemassa seuraamiani blogeja, vaikka kommenttia en aina ehdi jättää niin täällä ollaan! ;)  Mutta nyt haluaisinkin kovasti tietää, mistä TE täällä Aino ja tuhmat luistimet -blogissa haluaisitte lukea? Onko jotain liikaa, jotain liian vähän, vai onko jokin tietty aihe tai aihepiiri, mikä kiinnostaisi? Saa ehdottaa ihan rohkeasti, hyvän maun rajoissa tietenkin. : D

Arvontaan osallistut siis vastaamalla kysymykseeni ja JÄTTÄMÄLLÄ KOMMENTIN tämän tekstin kommenttikenttään ! :-)  Aikaa osallistua on 28.2.2015 asti, ja kaikkien kommentin jättäneiden kesken arvon setin, johon kuuluu neljä virkattua dominokeksiä ja neljä teepussia. Kivaa viikonloppua kaikille! ♥

♥Anna

27 kommenttia:

 1. Minusta olisi mielenkiintoista lukea miltä tuntuu asua Ruotsissa. Onko jotain eroavaisuuksia esim. perheiden tukemisessa ja ihan omia mietteitäsi :) ihan arkisia puuhiakin on kiva lukea, ja mielelläni ihastelen näitä sun luomuksia <3 ois kiva myös lukea oletko aina ollut käsityöihminen ja mistä sait kipinän tehdä näitä ihanuuksia :)

  VastaaPoista
 2. Minua kiinnostaa eniten käsityö- ja erityisesti ompeluaiheiset postaukset, joita sinulla täällä on paljon ollutkin :). Olispa ihanaa jos arpaonni suosisi tässä arvonnassa!

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti eniten kiinnostaa sinun ihanat käsityöt, mutta toki arkisetkin asiat. Olen samaa mieltä, kuin Maaria tuosta, että olisi mielenkiintoista tietää enemmän elämästä Ruotsissa. :) Hyvää ystävänpäivää! <3

  VastaaPoista
 4. Itseäni kiinnostaa käsityöt ja ohjeet niihin.
  Olen alkanut kiinnostumaan käsitöistä yhä enemmän
  joten kaikki kivat ohjeet ja ideat otetaan vastaan :)
  Arvonnassa mukana!

  VastaaPoista
 5. Minua kiinnostaisi lukea teidän elosta Itämeren sillä puolen. :)

  VastaaPoista
 6. Minua kiinnostaa aina kuulla, miltä elo näyttää Suomen ympyröiden ulkopuolella - tai miltä Suomi näyttää kauempaa katsottuna. Pohjimmiltaan ihmiset on kai aika samanlaisia kaikkialla, samoine perustarpeineen ja tunteineen, mutta toisaalta taas ollaan niin erilaisia. Ja saman maan sisälläkin!

  Hyvää ystävänpäivää ja tervetuloa vastavierailulle http://tuhansiasivuja.blogspot.fi/
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Minua kiinnostaa aina kuulla, miltä elo näyttää Suomen ympyröiden ulkopuolella - tai miltä Suomi näyttää kauempaa katsottuna. Pohjimmiltaan ihmiset on kai aika samanlaisia kaikkialla, samoine perustarpeineen ja tunteineen, mutta toisaalta taas ollaan niin erilaisia. Ja saman maan sisälläkin!

  Hyvää ystävänpäivää ja tervetuloa vastavierailulle http://tuhansiasivuja.blogspot.fi/
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa ja minua kiinnostaisi myös lukea elämästä Ruotsissa! :)

  Ihanaa ystävänpäivää! <3

  VastaaPoista
 9. Viisikon blogista eksyin :)) ja voi, noiden dominoiden perään olewn hetken kuolannut, joten ehdottomasti mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 10. Arjesta olisi mielenkiinstoista lukea :-) jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Elämä Ruotsissa ja ihan arkijutut kiinnostaa, myös käsityöt tietty kun ovat niin upeita! Eli joo ihan kaikki :D Ihanaa ystävänpäivää <3

  VastaaPoista
 12. Tottakai arvonnassa mukana!

  Mua myös kiinnostaisi lukea, miten teidän elämä sujuu Ruotsissa, onko kielen kanssa ollut vaikeuksia ja miten olette sopeutuneet sinne. :) Käsityöt tottakai kiinnostavat aina, mutta myös kodin sisustusta olisi kiva nähdä!

  VastaaPoista
 13. Arvonnassa mukana!! Ja kaikki arkijutut kiinnostavat minuakin käsitöiden lisäksi, vaikka näitä kyllä ihastelee aina uudelleen ja uudelleen :) Ja Ruotsissa asumisesta olisi kyllä mukava lukea jokin postaus!

  VastaaPoista
 14. Ihan arkisista lapsiperheen jutuista olisi kiva lukea =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Mukana arvonnassa :)

  Elämästä Ruotsissa kiinostaisi lukea!

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Mukana!
  Faktat kiinnostaa!
  luumunkukka(at)luukku.com

  VastaaPoista
 17. Mukana! Ruotsin elämä kiinnostaa minuakin :)

  VastaaPoista
 18. Ihana paketti, mukana!

  Minua kiinnostaisi jonkinlaiset mielipide/pohdiskelu-kirjoitukset. Kiinnostaisi lukea myös, kuinka kauan olet ajatellut olla Ainon kanssa kotona ja millaisia tulevaisuuden haaveita/suunnitelmia teillä ylipäänsä on perheen kera :)

  VastaaPoista
 19. Mukana, mukana! :)

  Miustakin olisi kiva kuulla ihan arjesta Ruotsissa, mutta blogisi sisältö on aivan ihana tällaisenaan! Olen saanut paljon inspiraatiota ja hyvää mieltä kaikista ihanista käsitöistäsi.

  VastaaPoista
 20. Saisipa meidän Nelli nämä arvonnassa! Ihana lukea mitä kaikkea sinä saat aina aikaan. Ruokavinkkejä otan lisää mielelläni vastaan. Lohikastike tehty jo, siemenkeksit listalla :) -Jebu-

  VastaaPoista
 21. Mukana! Käsityöt, varsinkin lapsiin liittyvät, ja teidän arki Ruotsissa kiinnostaa. Ihana blogi, löysin tänne vasta ja pakko kahlata kaikki vanhat postaukset läpi :)

  sannasen@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Ihanat palkinnot! DIY-juttuja luen kaikista mieluiten, myös hyvät reseptit saa laittaa jakoon :)
  ansamaria1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 23. Käsityöjuttuja odotan aina innolla. Mutta teidän arjesta on myös mukava lueskella. Olispa kiva palkinto, noita teepusseja oon muutenkin miettinyt että pitäiskö sulta tilata Aadan leikkeihin ;)

  VastaaPoista
 24. Käsityöjuttuja odotan aina innolla. Mutta teidän arjesta on myös mukava lueskella. Olispa kiva palkinto, noita teepusseja oon muutenkin miettinyt että pitäiskö sulta tilata Aadan leikkeihin ;)

  VastaaPoista
 25. Elämästä Ruotsissa a ennenkaikkea kiekkovaimona. Itsekin urheilijan puolisona olisi kiva lukea miten muut kokevat sen :)

  VastaaPoista
 26. Mua kiinnostaa kans ehdottomasti noi sun suloiset käsityöt ja DIYT, ja bongasinpa kans juuri että asutkin Ruotsissa, ja siitä olisi kiva kuulla enemmän! =)

  VastaaPoista
 27. Ois aika ihana, jos jossain vaiheessa tekisit sellaisen postauksen, jossa esittelisit nykyistä kotikaupunkianne lukuisin kuvin. :) t. ylpeät savolaiset A&K

  VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit ♥