maanantai 2. helmikuuta 2015

Kaksi pientä elefanttia

Tein Ainolle tuossa taannoin pehmoleluksi harmaavalko-kukallisesta kankaasta norsun, muistaakos kukaan? Löydettyäni tuota suloista vaalean roosan väristä kangasta tiesin heti, että siitä tulee vielä tälle kukkanorsulle kaveri : ) Tässä viikonlopun aikana sain tyttönorsun valmiiksi, ja suloinenhan siitä tulikin!


Norsun kaava löytyy TÄÄLTÄ , mutta koska minulla ei täällä ole tulostusmahdollisuutta, niin piirsin kaavan ihan vapaalla kädellä tuota kuvaa apuna käyttäen. Norsun silmät piirsin kangastussilla. Tämähän olisi muuten aika kiva vauvalahja vietäväksi uudelle pienoikaiselle, ja eivätkös ne juuri nämä kärsä ylöspäin osoittavat norsut ole niitä onnea tuottavia kavereita : ) Ja niin ihanan pehmoinenkin tämä on ♥



Mukavaa maanantaita!
♥Anna

22 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Terhi, niin minunkin mielestä :) Ja sopivat hyvin yhteenkin! ;)

      Poista
  2. Oi miten söpöset! Ihana parivaljakko! :D

    VastaaPoista
  3. Oi suloiset!! <3 Mulla on ollut projektina tehdä musta-valkoraidalliset pilvityynyt/pehmot poikien sänkyihin, mutta en vaan millään saa aikaiseksi! Jospa noi sun norsut vähän nyt inspiroisi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtavaa, inspiroivia norsuja! ;-) se aloittaminen onkin aina vaikeaa, vähän niinkuin urheilussakin.. :::D Mutta kimppuun vaan, saa nähdä vaikka innostuisit tekemään muutakin? ;)

      Poista
    2. Ja pilvityynyt kuulostaa ihanilta! Ainolla on mustavalkoraidallinen päiväpeitto, pitäisköhän munkin tehdä siihen mätsäävät tyynyt ;)

      Poista
  4. Ihanat! Ja ehkä jopa minä pystyisin tuollaisen tekemään. Täytyy testata joku kerta. :)

    VastaaPoista
  5. Moikka! Ihanat ystävykset :) Olen monia mekkojasi ihaillut tuolla ompeluelämää-ryhmässä ja mietiskelin, onkohan sinulla blogia. Sitten sattumalta löysinkin tieni tänne ja tykkään hurjasti myös muista tekemistäsi jutuista! Meillä on aika samanlainen maku :) Itsellä ei omaa blogia ole, vaikka sitäkin aina joskus mietiskellyt kyllä. Onko tällänen vaikea perustaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Heinäneito kivasta kommentista! :) Ompeluelämää -ryhmä on kyllä aivan huippu, siellä on niiiin taitavia tyyppejä!!

      Ehdottomasti kokeilemaan bloggaamista jos yhtään on innostusta! :) Ei ole kovin vaikeaa, olen tosin aina ollut ihan ok-hyvä tietokoneiden kanssa, mutta ei tämä mitään rakettitiedettä ole. Sellaisesta blogista kuin Pink bubble (http://www.pinkbubble.fi/) pääset varmasti hyvin alkuun, hän kertoo tosi selkeästi kaiken blogin perustamisesta ja pitämisestä :) Itse käsittelen kuvia sellaisella ohjelmalla kuin picmonkey, se on ilmainen ohjelma täällä verkossa. Nyt vain rohkeasti kokeilemaan!! :)

      Poista
  6. Voi miten söpöt! Mitä enemmän luen sun blogia niin sitä enemmän tulee fiilis että pitäs kyllä opetella käsitöitä, niin ihania juttuja vois tehdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun täytyy ehdottomasti kokeilla! :) ihan nollasta minäkin aloitin, ja ihan muutamassa vuodessa tämän kaiken itseoppinut. Eli rohkeesti koklaamaan vaan Tintti! ♥

      Poista

Mukavaa jos kommentoit ♥