perjantai 31. lokakuuta 2014

Muistipeli

Idean tähän sain jo hyvän aikaa sitten ihanasta ripaus tunnelmaa -blogista, toteutus on vain antanut odottaa itseään. Aikaahan itse toteutus ei kamalasti vienyt mutta sanoisinko, että puuduttavinta ikinä on silittää tukikangasta. Ja tähänhän sitä täytyi tosissaan silittää 24 kpl:n verran.. Lisäksi ajattelin, ettei muistipeli olisi vielä oikein Ainon juttu noin iän puolesta. Mutta kun mummo heidän vierailunsa aikana teki Ainolle muistikortit paperista, siitä tuli suosikkijuttu ihan samoin tein. Ehkei vielä ihan pelin täydessä merkityksessä, mutta sitäkin hän jo kovasti harjoittelee. Parasta kuitenkin on tähän saakka ollut lappujen kääntely, kasaaminen, pussiin laittaminen ja kuljettelu milloin minnekin ; )


Tarvittavat materiaalit löytyivätkin ihan omasta takaa, kuviot piirsin ihan vapaalla kädellä  ja pitihän peleille tehdä vielä oma säilytyspussukkakin..


..monikossa siksi, koska posti toi eräänä päivänä ihania terveisiä Heinäselästä. Nämä ovatkin aikamoisia aarteita, sillä näillä on leikitty jo kauan, kauan sitten, Aatu muistaakin nämä oikein hyvin omasta lapsuudestaan. Että kiitoksia vain lainasta mummolle <3
-Anna

2 kommenttia:

  1. Kovin ovat tutut kortit isosiskollekin, ja haastankin tässä pikkuveljen revanssiin! Parin viikon päästä koittaa siis Suuri Muistipeliturnaus, johon muutkin pääsevät halutessaan mukaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, mahtavaa! Haaste on otettu vastaan ; ) voin toimia turnauksen virallisena tuomarina.

      Poista

Mukavaa jos kommentoit ♥