torstai 15. tammikuuta 2015

Tyllilyyli

Jo pitkään olen haaveillut Ainolla tyllihameesta, ihan vain kun hänestä niitä prinsessan piirteitäkin löytyy.. ;) Aino on kyllä siitä hauska, että hänestä löytyy selvästi myös se "rymy"-tyttö, joka tykkää pelailla mailalla, potkia jalkapalloa ja tehdä mutakakkuja hiekkalöllystä. Mutta selvästi löytyy myös sitten se prinsessa, "hienostelija", jolle esimerkiksi ruokahetkellä draamaa aiheuttavat nyt vaikkapa puurotahra paidalla tai kämmenellä.. Mutta kuitenkin, takaisin tylleihin. Nämä tyllit ovat olleet tuolla ompelukorissani jo hyvän aikaa ilman sen suurempaa käyttötarkoitusta, joten päätinkin nyt yksi ilta vihdoin tarttua tuumasta toimeen tämän tyllihame-ideani kanssa.

Käytin pienenä apuna netistä löytyviä ohjeita, mutta aika mutu-tuntumalla mentiin.. Ja kyllä nyt kun hametta katselen niin monta juttua tekisin vähän erilailla, mutta menee tämä näin ensimmäiseksi itse tehdyksi hameeksi ihan hyvin (ja varsinkin juuri niihin koti-prinsessa-leikkeihin). Tylliä ainakin olisi tarvinnut olla melkein tuplat, mutta tuota kaikista ohkaisinta tylliä ei täältä valitettavasti mistään saa. Niin ja APUA kuinka turhauttavaa tuon tyllin käsitteleminen olikaan! Äh, en edes halua muistella :D Sanotaan näin että kärsivällisyyttä se kyllä kysyi aika tavalla. Mutta yhdessä illassa hame kuitenkin valmistui, olen vähän sellainen etten oikein edes malttaisi mennä nukkumaan jos työ vain suinkin on mahdollista saada valmiiksi jo samana iltana.. ;)


Käytännöllisyyshän näistä tyllihameista on kaukana, mutta kotona prinsessaleikkeihin ne käyvät kyllä oikein hyvin! Ja onhan ne nyt ihan älyttömän suloisia ♥ Näiden kuvien ottamisen jälkeen muuten lyhensinkin tuota tylliosuutta hieman, ja siitä leikatusta osasta on tarkoitus tehdä kolmas tuollainen pienempi hörselö tuohon noiden kahden väliin.Mutta täydellinen tai ei, ainakin se on rakkaudella tehty ♥

♥Anna

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Prinsessaleikkeihin just huippu. Meilläkin kiskotaan tyllihameita päälle, myös kaikki korut, kruunut ja keijunsiivet on hittejä näihin touhuihin. Ihana Aino! :)

  VastaaPoista
 2. Ja hei onko tuo Äidin tekemä sun toiminimi tai jotain? Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei vielä niin nuo korut kiinnosta, varmaan siksikin kun itse sellaisia hyvin vähän käytän.. Mutta mekot toimii ♥

   Tuo Äidin tekemä -etiketti on labelyourself -palvelun kautta tilattu, tilasin noita ihan muutaman kun ne oli jotenkin niin ihania! Mun oma juttu on sitten sellainen kuin Ainoa (siihenkin tilasin samaisen palvelun kautta etikettejä)- tosin sitä ei ole vielä toiminimeksi asti rekisteröity : )

   Poista
  2. Eikun joo näinhän minä jossain tuon Ainoa -nimen. Sekin on ihana! Kaikkee niin kaunista teillä :)

   Poista

Mukavaa jos kommentoit ♥