keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Nukelle & nallelle hoitotarvikkeita DIY

Mekkotehdas -kirjasta löytyi hirmuisen paljon pieniä oheisjuttuja, joista yksi olivat nämä nuken kestovaippa ja puhdistusliinat. Aino on niin kova hoivaamaan nukkeaan ja nallejaan että pakkohan minun oli nämä tehdä! Kankaat ja muut oheistarvikkeet löytyivät jälleen jemmasta, ja kangastussilla kirjoitin tekstin tuohon läppään. Puhdistusliinapaketin sisään tein vajaa kymmenen "puhdistusliinaa" valkoisesta puuvillakankaasta. Nämä valmistuivat kyllä tosi nopeasti, ja sen verran hauska tuo vaippa on että joskus täytyykin tehdä niitä muutama lisää.Tein nämä siis alunperin Ainon nukelle, mutta nämä sopivat oikein hyvin myös Titi-nallelle. Aino sai joululahjaksi Titi- ja Tau- nallepehmot, ja ne ovat olleet hänelle tosi tärkeitä siitä lähtien.Kuinka monet vaipat Aino onkaan jo vaihtanut, kerran minä hänelle näytin ja sen jälkeen hän jo tomerasti jatkoi itse, voi pientä.. Tosin, vaihdetaanhan hänellekin vielä useasti päivässä vaippaa joten homma lienee siinäkin mielessä hänelle ihan tuttu juttu :D Jämäkankaista valmistui vielä ruokalappu, tämäkin menee sekä nukelle että nalleille.


Hauska juttu  muuten, nämä kuvat, kun olimme lähdössä ulos ja sanoin Ainolle että "vaihdetaanpa vaippa ennenkuin lähdetään", niin hän kiiruhti olohuoneeseen ja otti titin ja vaipat esille :D Täytyy ollakin tarkkana näissä sanomisissa, Aino kuuntelee niin kovin tarkasti kaikkea mitä ympärillä puhutaan..

Ps. Muistutan vielä, että arvonta päättyy tänään klo 24, siihen saakka on vielä aikaa osallistua TÄÄLLÄ :)

♥Anna

18 kommenttia:

 1. Hienot! Varsinkin tuo puhdistusliinapaketti on hauska idea!

  VastaaPoista
 2. Siis eikä, en kestä miten hienoja juttuja! Teetkö meillekin vaipan ja puhdistusliinoja? :D Siis reunahapsuja myöten niiiin hieno tuo puhdistusliinapaketti! Taitaa tulla iso tilaus sulle :D

  VastaaPoista
 3. Nää on niin ihania!! :D En kestä!

  VastaaPoista
 4. Apua miten ihanat! Aada tykkäis myös. :)

  VastaaPoista
 5. Voi että miten ihania!! Kyllä oot taitava! <3

  VastaaPoista
 6. Emmää kestä! Kuin taitava olet. :)

  VastaaPoista
 7. Todella suloisia käsitöitä sinulla täällä, niin nättejä, että jäin koukkuun ja jäin lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Krista! :) Kiva kun liityit lukijaksi, kävinkin vastavierailulla ja wautsi miten taitava olet! Jäin lukijaksesi, ehdottomasti! ;)

   Poista

Mukavaa jos kommentoit ♥