sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Ainoa on facebookissa!


Kiitos kaikille ihanista kommenteista edelliseen tekstiin, olette ihan huippuja ♥ Palaan niihin tänään myöhemmin, tulin vain pikaisesti ilmoittamaan että AINOA LÖYTYY NYT FACEBOOKISTA , tulkaa ihmeessä tykkäilemään! :) Lisäsin sivuston myös tuonne blogin sivupalkkiin, siitä pääset helposti klikkaamaan itsesi sivulle! :)


 
♥Anna

15 kommenttia:

 1. Tykkäsin ja tykkään myös Ainoa-nimestä - kivasti oivallettu! :)

  Tipula on ollut fb:ssa vasta alle kuukauden, joten blogien fb-maailma on mulle ihan upouutta ja pikkuhiljaa alan löytämään, mitä kaikkea siellä onkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! : ) Löysinkin teidät vasta nyt sieltä, ja oitis tykkäilinkin ♥ Juu kyllä siinä aikansa menee ennenkuin se maailma "täysin avautuu" ;)

   Poista
 2. Sattumalta törmäsin uutukaiseen sivustoosi fb:ssa ja ihastuin. Kerrassaan suloisia pipoja teet <3
  Piti tulla heti kurkistamaan myös blogiisi. Ihan hymyilyttää miten monta yhteistä tekijää meillä onkaan... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla että pidät! ♥

   Ai niinkö, uteliaisuuteni heräsi, kerro ihmeessä mitä ne tekijät ovat?? ;)

   Poista
  2. Ammatti, jääkiekko, käsityöt, rakkaus ompeluun... Minäkin ompelen pipoja myös myyntiin ;)

   Poista
 3. Miksi teet pipoja jotka on kopiotuotteita myyntiin joka on tekijänoikeuslaissa kielletty, ei ainakaan kannattais mainostaa noin julkisesti http://www.ullaneule.net/0104/artikkelit_tekijanoikeus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Eivät nuo ruusukepipot ole kopiosuojattuja! :) mitähän pipoja mahdat tarkoittaa? Papu-pipoja en myyntiin tee, rusettipipot teen ihan omalla mallilla!

   Poista
  2. No lue nyt kuitenkin tuo artikkeli oikein ajatuksella. Jokaisen oma asia, mitä tekee ja onko moraalia kopioida niiltä jotka tekevät juuri noita pipoja työkseen. Mistä niin päättelet, ettei rusetti ja papupipoihin ole tekijänoikeuksia???

   Poista
  3. Kiitos hyvästä linkistä, luin sen kyllä ja ihan ajatuksella :) Papulla on rusettipipoihin patentti, siksipä niitä en teekään! RUUSUKEpipoissa on niin monta tyyliä tehdä, etten ainakaan tiedä niihin kenelläkään patenttia olevan. Joten eiköhän minullakin ole niitä oikeus tehdä, ihan omalla tyylilläni ja nimelläni. =) kuten sanoit, jokaisen oma asia, jos asia sinua vielä häiritsee niin voit laittaa minulle mailia ainojatuhmatluistimet@gmail.com niin jutellaan lisää!

   Poista

Mukavaa jos kommentoit ♥