sunnuntai 18. tammikuuta 2015

HAASTE: Ilahduta bloggaajakaveria


Olen ollut täällä "blogimaailmassa" vasta hyvin lyhyen aikaa, mutta jo tässä ajassa olen saanut virtuaalisesti tutustua huipun oloisiin tyyppeihin. Olen tosi iloinen siitä että olette tänne löytäneet, olette tulleet tärkeäksi osaksi tätä harrastusta! ♥ Ilahdun siitä, kun jätätte käynnistänne kommenttia, ja kuinka kiva onkaan aina käydä lukemassa teidän kuulumisianne. Joten kun Emonen Tipulasta (♥) haastoi minut tällaiseen hyvän mielen haasteeseen, niin tottakai lähden mukaan! :) Arjessa pienetkin asiat piristävät mieltä, oli se sitten vaikka vain yhden lauseen mittainen mukava kommentti tai sähköposti.


Säännöt ovat yksinkertaiset:

- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)
(ohjeet ja kuva kopsattu suoraan Tipulassa blogin sivuilta)

Haastankin nyt mukaan seuraavat ihanat bloggaajat


Olisin halunnut haastaa mukaan vielä vaikka kuinka monta tyyppiä, mutta pysyttäydyn nyt näissä. Olette saaneet minut hymyilemään usein kommenteillanne, olkoon se nyt perusteena ♥ Ja kuten jo edellisestä kirjoituksesta käy ilmi, minun ilahdutukseni ovat nuo virkatut sydämet. Pohdin tätä kauan ja olin jo ihan varma että lähetän sähköpostitse jonkin piristävän runon tms, mutta koska nämä sydämet nyt sattuvat olemaan "ylimääräisiä", niin laitankin ilahdutukseksi liikkeelle nämä :) Joten eikun hyvä kiertämään, kamut ♥♥Anna

14 kommenttia:

 1. Oi ihanaa! Jo lukiessani sinun edellisen postauksen keksin monta paikkaa, mihin meille tuollainen virkauttu sydän sopisi ja nytkö saan ihan ikioman. Mahtavaa!! :) Kiitos haasteesta, edellinen onkin sopivasti loppusuoralla niin voin sujuvasti jatkaa siitä tähän haasteeseen.

  VastaaPoista
 2. Voi ihanaa! ♥
  Pitää laittaa myös hyvä kiertämään! Kiitos haasteesta! :)

  VastaaPoista
 3. KIITOS HAASTEESTA! Vihdoinkin löysin hetken että sain laitettua sen eteenpäin. :)

  VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit ♥