perjantai 16. tammikuuta 2015

Suloisuuksia

Muistaakos joku vielä kun kerroin valokuvaaja-ystävästäni Helistä TÄSSÄ tekstissä ? Tein hänelle muutamia juttuja vastasyntyneiden valokuvauksia varten, mm. erilaisia pääpantoja ja hattuja. Nyt kun nämä neulomani/virkkaamani/väkertämäni jutut ovat päässeet ihan in-action touhuun mukaan, haluan näyttää myös teille näitä Helin iiihania kuvia!
En vaan voi lakata ihastelemasta näitä, Helillä totisesti on silmää näihin hommiin. Käy ihmeessä kurkkaamassa lisää kuvia Heli Mielonen photography n facebook -sivuilta! Hänen kuvissaan kaikki vain jotenkin toimii, kuvat ovat kauniita ja tunnelma on sellainen pehmeä ja herkkä.. Ja se, että Heli tekee tätä ihan täydellä sydämellä välittyy kyllä kuvista tosi selkeästi, ihan tänne ruudun toisellekin puolelle.
Minun pitäisikin muuten varata Heliltä perhekuvaus keväälle kunhan palaamme Suomeen, meistä kolmesta kun ei ole olemassa yhtään onnistunutta kuvaa :D Jospa Heli saisi minutkin hieman rentoutumaan kameran edessä, en nimittäin viihdy siellä puolella ollenkaan..

En ehkä kestä, katsokaa nyt tätä viimeistäkin kuvaa.. ♥
♥Anna

14 kommenttia:

 1. Aivan järkyttävän ihania kuvia! Siis toi viimenen, ja mikä pipo! <3 Oonkin joskus katellu Helin kuvia, ihan sairaan hienoja kaikki. Mua niin harmittaa että meillä ei oo tämmösiä vastasyntyneen kuvia otettu, ja muutenki itekin jotenki tosi vähän sillon ensimmäisinä päivinä ja viikkoina tullu kuvattua (ainakaan tämmösiä taiteellisia, ne on sitten enemmän semmosia arkisia missä näkyy pyykkitelineet taustalla :D). Meilläkään ei ole perhekuvia nyt koko perheestä, ihana olis semmonen iso perhekuva kehystää seinälle.. Heli on kyllä taitava, liekköhän tulisi tänne päin Suomea kuvailemaan? :D Silloin hänen blogistaan tunnistin heidän perhekuvan samaksi, mikä oli meidätkin hääkuvanneen studion nettisivuilla. Maailma on niin pieni! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainosta Heli otti muutamia kuvia 3kk iässä, mutta siihen ammatilaisen ottamat kuvat Ainosta jäävätkin, ja se kyllä harmittaa :( Vaikka välimatkaa on, niin seuraavasta ehdottomasti haluan kyllä enemmän näitä laatukuvia ♥ ! :D

   Ja voi vimpulat miten pieni maailma!! Oikeasti, huh! ;)

   Poista
 2. Todella hienoja! Ihanat sävyt ja valotukset näissä kuvissa!

  VastaaPoista
 3. Oi miten suloisia kuvia! Erityisesti nuo kaksi viimeistä - oih ja voih! :> Meillä on myös suunnitelmissa perhekuvaukset syksyllä - ehkä vihdoinkin sitten saadaan meidän poppoosta yhteiskuva, joka ei ole vain räpsäisty nopeasti jonkin juhlan yhteydessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö juu ♥

   Sanos muuta, yleensä tuollaisista juhlakuvista kaikissa joku on epäonnistunut; milloin yhdellä on silmät kiinni ja tai suu hassussa asennossa, tai lapsi ei pysy paikoillaan.. Eli vaikeaa saada varmuudella yhtä kuvaa jossa KAIKKI ovat onnistuneet, juhlissa kun kuvat yleensä otetaan aika "ripeästi" pois alta.. Tai meillä ainakin!

   Poista
 4. Oiiih! Mielettömän suloisia ♥

  VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit ♥