maanantai 12. tammikuuta 2015

Myrsky repii puita...

...taivas salamoi.. : D Juu mutta eipä paljoa naurattanut lauantai-iltana, kun Hannan ja Ainon kanssa odottelimme poikia pelireissulta kotiin. Ulkona tuuli ihan järjettömän kovaa, ikkunat helisivät ja sälekaihtimetkin olivat ihan vinkuralla (no eivät aivan mutta melkein). Sääsovelluksen mukaan tuulen voimakkuus oli jopa 15 (!!) metriä sekunnissa.. Onneksi pojat pääsivät turvallisesti perille, oksia oli ollut maantiellä ihan riesaksi asti, ja bussikin oli tuntunut hieman epävakaalta, eipä ihmekään.. 


Sunnuntaina aamulla lähdimme sitten kolmistaan ulkoilemaan, tuuli oli siihen mennessä jo laantunut. Mutta mikä näky meitä odottikaan ulkona..! Oksia ja risuja oli joka puolella, ihan oikeasti JOKA puolella! Ja ihan isojakin puunoksia.. Pahin näky kuitenkin odotti puistossa, jossa kaksi isoa puuta oli katkennut varsistaan, siinäpä ne sitten tukkivat kävelytien. 


Mietinpä siinä illalla unta odottaessani, että onneksi ollaan turvallisesti kotona, eipä meinaan paljon huvittaisi laivalla taikka lentokoneella matkustaminen tuollaisessa tuiskeessa.. Säälitti myös vähän ne kaikki sorsat tuolla joessa, toivottavasti niillä oli joku tuulensuoja.. Jos minä jotakin pelkään, niin luonnonvoimia ainakin!

♥Anna

6 kommenttia:

 1. No hui! Luonnonvoimat on pelottavia. Eipä kyllä tosiaan ois paljon naurattanu olla lentokoneessa tai laivassa.. Meilläkin päin on joitain puita kaatunu tai isoja oksia katkennu varmaan jokunen viikko sitten kun oli kova tuuli ja painava lumi puissa. Onneks ei oo tarvinnu olla matkustamassa sillon.

  Voi kun nyt jäin vaan miettimään niitä sorsaparkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, se on kyllä hurjaa miten isosta asiasta on kysymys, kun niille ei edes mahda mitään! :o Ja tosiaan sorsaraukat, mie romahan :(

   Poista
 2. Jestas, mikä myrsky! Aika karuja kuvia!

  Tipulassa on sinulle haaste! Olisi enemmän kuin kivaa, jos osallistut siihen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sano muuta! :S

   Hei kivaa, kiitos haasteesta!! :-) Ehdottomasti tartun siihen, kivaa ♥ Aloinkin jo heti miettimään, mitä keksisin.. :)

   Poista

Mukavaa jos kommentoit ♥