keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Mekko kierrätyskankaasta

Kiertelin tässä yksi päivä Tranåsin kirpputoreja ihan vain löytääkseni jotain kivoja kankaita. Katselin ihan kaikkea mahdollista; vanhoja verhoja, paitoja, lakanoita, huiveja, missä nyt vain sattui miellyttävää kangasta näkymään. Löysinkin joitakin suloisia kankaita, joista yksi oli tämä vanha lakana ;)


Tämä vanha pussilakana sai siis uuden elämän pikkutytön mekkona. Vähänhän tästä huokuu sellainen yöpaita -fiilis, mutta johtuu varmasti myös siitä että kuvat on otettu sisällä, ilman sukkahousuja. Kesällä auringonvalossa aurinkohattu päässä en usko yöpaitavibojen häiritsevän! Joku tuolla ompeluelämää -facebook ryhmässä sanoikin, että tässä on Pieni talo preerialla -henkeä, ja niin tottavie onkin! :)


Yllättääkö ketään, että kaava on Mekkotehdas -kirjasta? :D Heh, mutta tuo Riine -kaava on vaan ihan huippuhyvä! Ja alan jo muistaa mekon työvaiheet ulkoa, joten miksi vaihtaa hyväksi todettua.. Kohta Ainon vaatekaappi vallan pursuaa mekkoja, mutta mitäpä tuosta ;)


Mitäs mieltä te olette, yöpaita vai ei? Oletko sinä koskaan tehnyt mitään kierrätyskankaista? :)

♥Anna

11 kommenttia:

 1. Ihana! <3 Ainon silmät on niin valloittavat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Juu isänsä silmät hänellä kyllä on, isot kuin mitkä! Mullakin oli pienenä, miksei enää ole?! :D

   Poista
 2. Ihana! Ehkä hiukan yöpaita juuri kun ei ole sukkahousuja tai hattua, mutta kesällä juurikin sellainen ihanan vanhanaikainen kesämekko!

  Mie olen tehnyt myös muutaman mekon Ellulle vanhoista lakanoista ja jopa yhden takin ja hupparinkin vanhoista meidän vanhempien vaatteista. :) Parasta kierrätystä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu minä nyt olen jotenkin hullaantunut juuri noista vanhanajan vaatteista, ne on niiin ihania.. Ihanaa että sinäkin olet kierrättänyt kankaita, se jos joku on ekoteko! ;)

   Poista
  2. Niin ja takin, wau!! Musta ei ehkä olisi niin isoon projektiin..

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos Terhi :) Voi kun vaatteet istuisi itsellekin aina noin hyvin, vaate kuin vaate niin taaperot on niin suloisia!

   Poista

Mukavaa jos kommentoit ♥