lauantai 22. marraskuuta 2014

Aurinkoinen aamupäivä

Kylläpä taas piristi yksi aurinkoinen päivä! Ihanan kirpakka ilmakin, piti ihan toppatakit laittaa päälle. Puistossa oli todella paljon perheitä, muutamat olivat ihan piknikinkin (vitsit mikä sana :D) laittaneet pystyyn viltteineen, höyryävine termareineen ja kahvileipineen. Aika kiva idea, voisi joskus itsekin kokeilla. Aino oli vähän ihmeissään ihmismäärästä, ei oikein tiennyt kenen kanssa leikkisi. Joten eipä leikkinyt sitten kenekään kanssa :D Hän oppi alittamaan puiston aidan, ja sitä hän sitten alitteli hyvän tovin yksikseen.

Aino lähtee aina reippaasti kävelemään puistosta kohti jokea, jossa sorsat asustelevat. Siitä on tullut jo ihan jokapäiväinen tapa, Aino haluaa aina mennä eräälle sillalle ja siitä katsella sorsien touhuja. Ensi kerralla on kyllä muistettava ottaa niille pullaa mukaan! 
Meidän oma punaposki ♥ Käytiinkin aamulla kaupan kautta, ostamassa pienet kahvileivät näin vapaapäivän kunniaksi ;) Vähän kotihommia olisi tehtävänä tälle illalle, ja skypepuheluakin on luvassa. En vaan voi olla hehkuttamatta tuota säätä, vihdoinkin sain petivaatteetkin ulos tuulettumaan! Mukavaa viikonloppua sinne jokaiselle, siellä on ilmeisesti tullut lunta, aika ihanaa :)

♥Anna, Aatu & Aino

1 kommentti:

Mukavaa jos kommentoit ♥