tiistai 18. marraskuuta 2014

Pidennetty viikonloppu

Kylläpä olikin mukavat neljä päivää, ihanaa kun meillä on läheisiä jotka jaksaa meidän luokse näinkin kauas tulla käymään. Oikeastaan kaikkialla, missä olemmekin asuneet, on meidän molempien perheenjäsenet jaksaneet aktiivisestikin käydä meidän luona, ja se on kyllä tosi mukavaa. Arvostamme sitä ihan hurjasti, varsinkin nyt, kun nämä meille rakkaat ovat rakkaita myös Ainolle, ja toisinpäin. Kyllähän mekin vierailtaisi enemmän jos siihen vaan suinkin olisi mahdollisuus..


Anna ja Kalle saapuivat tänne meille perjantaina kahden aikaan. He tulivat Helsingistä laivalla Tukholmaan, josta sitten ottivat junan tänne Tranåsiin. Alunperin heidän piti tulla lentäen Norrköpingiin, mutta kyseinen lento olikin peruttu. Onneksi sentään paluulento säilyi entisellään, eikä vierailua tarvinnut peruuttaa! Tästä Tukholmaan on reipas parin tunnin matka (n. 270km) , ja Anna ja Kalle ovat kyllä niin konkareita matkustajia ettei vieraassa maassa junalla matkustaminen ole ongelma eikä mikään : ) Saimme ihania tuliaisia, suurkiitos niistä!
Perjantaina Aatulla olikin kotipeli. Pientä huolta aiheutti se, ettei Aino ollut nukkunut lainkaan päiväunia, ja pelihän alkoi vasta klo 19.. Mutta kuinka urheasti Aino jaksoikaan olla koko pelin ajan! Varmasti laatuseura sai unohtamaan väsymyksen, hän ei kiukutellut ollenkaan eikä noin muutenkaan vaikuttanut väsyneeltä. Illalla kotiin päästyämme hän kyllä sammui kuin saunalyhty.. :)

Otimme aika rennosti koko viikonlopun, säät eivät kyllä tosiaankaan suosineet, mutta sehän nyt on pientä! Herkuttelimme (PALJON), pelasimme korttia, kävimme kaupungilla kiertelemässä, ulkona syömässä ja leikkipuistossakin kävimme.. Anna ja Kalle jaksoivat leikkiä ja touhuta Ainon kanssa kyllä ihan hirmuisesti, ja voi kuinka silminnähden onnellinen Aino olikaan koko vierailun ajan. Olette meille rakkaita!
Aino hemmotteli vieraita heräämällä oikeastaan joka aamu kymmenen aikaan. Sehän kostautui sitten niin, etteivät päiväunet kuuluneet päiväohjelmaan.. Mutta ihan muutamalla raivonpuuskalla selvittiin siitäkin huolimatta, meidän tämän viikon tehtävä onkin palauttaa päivärytmi ennalleen (se kun on jo vähän aikaa ollut ihan pyllyllään). Tänään kävimme herättämässä Ainon yhdeksän pintaan, ja nyt hän onkin päikkäreillä.

Annan ja Kallen paluulento lähti eilen illalla Norrköpingistä, ja nyt he ovatkin jo turvallisesti kotona. Kiitos vielä kun kävitte, pian jo taas nähdään! Loppukevennykseksi tunnelma, joka oli seurausta päiväunettomasta päivästä.. Mutta tämänkin tilanteen tuli pelastamaan Anna-täti, mitenkä me nyt täällä pärjätään ilman sinua?! ;)


-Anna, Aatu & Aino

1 kommentti:

  1. Ainolla on ihan tismalleen sama rääky-ilme kun sulla pienenä xDddd hahahahha -j

    VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit ♥