sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Viikko 47

Tässäpä muutamia arkisia kuvia kuluneelta viikolta, tällä kertaa tällaisina mustavalkoisina/harmaina. Sellainen tämä viikko on kyllä ollutkin, harmaa. Onneksi on tuo ihana touhukas taapero jota tämä sade ja pimeys ei paljon paina, ilman Ainoa kaikki olisi varmasti vieläkin harmaampaa. Lumi, sadathan pian?


Aino tykkää Titi-nallen lisäksi katsella teletappeja. Meillä olisi kotona ollut yksi teletappi-dvd (jonka saimme Outilta, tai tarkemmin ottaen hänen pojiltaan Joonalta ja Rasmukselta, viime talvena, kiitos vielä siitä <3) mutta enpä tietenkään älynnyt ottaa sitä mukaan.. Joulun jälkeen se kyllä lähtee meidän mukana tänne!

Ainon suosikki kirjoja tällä hetkellä ovat nuo ingrid -kirjat. Niitä on meillä kaksi kappaletta, ja molempia kyllä ahkerasti luetaan monta kertaa päivässä. Ruotsiksi ovat mutta näppärästi suomentuvat lukiessa ;)

Nyt kaikki te jotka ette ole noita teemakuja maistaneet (mansikka kuppikakku, lemon macaroon ja mustikkamuffinssi); todellakin kannattaa kokeilla! Me ei aiemmin juotu ikinä teetä, ei vaan kumpikaan pidetty sen mausta. En muista miten päädyttiin ostamaan näitä tässä taannoin, mutta onneksi päädyttiin! Joka ilta me nykyään keitetään teet, unikin tulee paremmin. (..Heh, kuulostipas siltä kuin oltaisi satavuotiaita.. :D )

Mukavaa alkavaa viikkoa sinne Suomeen,

♥A, A & A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa jos kommentoit ♥