tiistai 11. marraskuuta 2014

SukkasamiksetTämmöiset valmistuivat viime viikolla, nyt ollaankin Ainon kanssa ihan sukkasamiksia. En vaan saa tarpeekseni ihanista pitsisukkamalleista, tämäkin Novitan malli oli niin kovin nopea ja helppo neuloa ettei näihin kovin kauaa aikaa mennyt. Enkä enää oikein osaakaan iltaisin katsella telkkaria tekemättä mitään, neulominen vaan sujuu niin hyvin siinä samalla. Tämä malli on kiva myös kenkien kanssa käytettäväksi, suloinen pitsivarsi saakin pilkottaa kumpparin tai talvikengän varresta! Ja näin jälkiviisaana olisinkin muuten voinut tehdä varresta vielä pidemmän.. Vaikka ihan kivat ne on näinkin!


-Anna

4 kommenttia:

 1. Ihanat! Tommosia mäkin kaipailisin perusvillisten lisäksi :)

  http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oletko koskaan neulonut? Eivät ole kovin vaikeat tehdä, rohkeasti vaan kokeilemaan! :) nopea selaus blogiisi ja palaan kyllä paremmalla ajalla lukemaan ihan ajatuksen kanssa!! :)

   Poista
 2. Ihanat samissukat! Kauniit! :) mä myös tykkään neuloa pitsineulosta ja harmittaakin, kun aikaa ja jaksamista ei neulomiselle ole just nyt. Ehkä sitten taas joskus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Juu kyllä minullakin kausittain menee nämä milloin mitäkin tekee mieli neuloa, eikä aina tosiaan jaksakaan.. :) Voi kun aikaa saisikin vähän enemmän vuorokauteen, tietäisin monta juttua mihin sen voisi käyttää!

   Poista

Mukavaa jos kommentoit ♥