torstai 13. marraskuuta 2014

Headbands for babies

Samainen Heli-ystävä (josta edellisessä tekstissäni puhuin) toivoi vastasyntyneen kuvauksia varten minulta myös erilaisia hius-/pääpantoja, en oikein keksi niille hyvää suomennosta :D mutta headbandseista siis kysymys. Löysin tieni myös pinterestin ihmeelliseen maailmaan, ja meinasin haljeta innostuksesta! Äkkiä vain kamat kasaan ja hommiin. Löysin erilaisia nauhoja paikallisesta pienestä sisustuspuodista, ja liimapistoolin (on ollut muuten ostoslistalla ikuisuuden..) ostin myös. Kankaat ruusukkeisiin löytyivät omasta takaa. Selasin kymmenittäin erilaisia ohjeita ruusukkeita varten, ja päädyin kolmeen erilaiseen. Ohjeet TÄÄLLÄ, TÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ. Näitä näpersin nyt ihan ensimmäistä kertaa.


Aikaa näiden tekemiseen meni reippaan aamupäivän verran. Käytin tosiaan nyt ekaa kertaa liimapistoolia, miten olen pärjännyt ilman?! Sillähän saa vaikka mitä tehtyä! Tällainen pieni näperrys on kyllä niin mun juttu, aivan huippua. Vielä kun Aino suostuisi pitämään tällaisia, niin tekisin kyllä kaapit täyteen. Mutta ehkä senkin aika tulee vielä, eikös se prinsessavaihe ole vasta tuloillaan ;) Pantojen suloisuus olisi tullut paljon paremmin esille mikäli olisin voinut käyttää Ainoa "mallina", mutta hän kyllä teki heti selväksi ettei se nyt onnistu. ; )

Tänään ajattelimme mennä katselemaan ns. joulukauden avajaisia tuohon keskustaan, ja huomenna saapuvatkin rakkaat vieraamme. Palailen tänne linjoille sitten ensi viikon puolella, mukavaa viikonloppua kaikille! : )

-Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa jos kommentoit ♥