lauantai 22. marraskuuta 2014

Ensimmäiset joulukoristeet

Eilen ripustelin ensimmäiset joulukoristeet ikkunaan. Kyseessä tosin olivat vain itsevirkatut lumihiutaleet, mutta kivan tunnelman niilläkin sai jo aikaiseksi. Viime keväänä ostamani valopallot luovat myös jouluista tunnelmaa, mutta ne ovat kyllä ihan ympärivuotinen koriste meidän kodissa. :) 


Virkattuja lumihiutaleita tein nyt ensimmäisen kerran, olivatkin paljon helpompia virkata kuin mitä olin ajatellut. Myös sokeritärkkäystä kokeilin ensimmäistä kertaa, aika tahmeaa puuhaa etten sanoisi :D Neulatyynykin meni pilalle, mikä ei kyllä sinänsä haitannut, sillä olen jo jonkin aikaa halunnut tehdä uuden.. Mutta onnistuin kuitenkin, ja lopputulokseen olen ihan tyytyväinen. Näistähän saisi muuten vaikkapa kivoja joulukuusenkoristeita, ja miksei heijastimiakin? Kaupoissahan myydään heijastinlankaa..
Ajattelin tehdä näihin ohjeen tässä piakkoin, sitä kun toivottiin tuolla virkkauksen facebook-ryhmässä. Ja onpahan itselläkin jemmassa täällä, sitten kun seuraavan kerran näitä taas hotsittaa virkkailla.. :) 

Olisiko kenelläkään vinkkejä miten pikkujutuilla saisi hieman jouluisaksi kotia? Ihan kamalasti ei viitsisi tänne ostaa uutta, kun ne meidän omat joulujutskat on tosiaan siellä Suomen-kotona..

♥Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa jos kommentoit ♥