torstai 27. marraskuuta 2014

The joulukalenteri

Tein meille viime jouluna ison seinälle ripustettavan joulukalenterin, jossa oli erilaisista kankaista tehtyjä pieniä taskuja. Unohdin kuitenkin ottaa sen tänne mukaan, ei kyllä käynyt mielessäkään.. Päätin silti tehdä tänne ihan oman kalenterin, uskoisin kuitenkin että Ainokin jo jonkin verran tästä ideasta ymmärtää. Selasin pinterestiä paaljon (liian paljon:D), ja tulikin ihan runsaudenpula kaikista niistä ideoista.. Päädyin kuitenkin tällaiseen sukkakalenteriin,  pussukoita ja lokerikoitakin mietin, mutta luulen että tämä sukka-idea on kaikista Aino-ystävällisin. Sieltä hänen on sitten itse helppo ottaa aamuisin tontun tuoma yllätys. 


Halusin kalenterin tuohon eteiseen, josta on kulku jokaiseen huoneeseen. Siitä kävellään paljon ja sukat ovat ns. "esillä", ovathan nekin tässä tapauksessa joulukoriste :-) Päädyin laittamaan niihin vielä tuollaiset jouluvalot, mukavasti valaisevat sitten iltaisin. Helpot ja nopeat olivat tehdä, kaikki materiaalitkin löytyivät omasta takaa, tosin kaavan piirsin ihan vapaalla kädellä.. Joku ehkä jo huomasikin että sukkia on vain 17. Tämä siitä syystä, että silloin me lähdemme kohti Suomea joulun viettoon. : ) Tämähän toimii samalla siis aamukampana, voi kuinka me odotammekaan että pääsemme käymään kotona!

Sukat saavat täytteekseen itse tehtyjä pieniä juttuja, niistä sitten myöhemmin lisää.. : )

♥Anna

4 kommenttia:

 1. Onpa hieno kalenteri, ihana idea! Tuollaiset omatekoiset ovat ihan parhaita, toivottavasti mummolassakin laitetaan se 1980-luvulta peräisin oleva kalenteri esille. :) Aika on mennyt kyllä nopeasti: sunnuntaina on eka adventti, sitten alkaa joulukuu ja tekin olette Suomessa jo alle kolmen viikon päästä! A&K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Tunnearvo sillä teidän lapsuudenkodin kalenterilla on kyllä varmasti korvaamaton.
   Mahtavaa, ihan kohta jo nähdään! :)

   Poista
 2. Vau, hienon näköinen! Mun on ollut tarkoitus tehdä jotain vastaavaa jo viime vuonna, mut mut... Ehkä sit ens vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Juu, niitä ideoita aina riittää, sit kun vaan olis sitä aikaa niiden toteuttamiseen! Ehkäpä teiltäkin ensi vuonna vastaavanlainen sitten löytyy ; )

   Poista

Mukavaa jos kommentoit ♥