perjantai 30. tammikuuta 2015

Viikon verran käsitöitä

Huh, nyt täytyy kyllä aloittaa tällä "kiirettä on pitänyt" -kliseellä! Viime sunnuntaina tosiaan perustin nuo Ainoa :n facebook -sivut, ja nyt tykkääjiä onkin jo huimat 300! Kiitos täälläkin jokaiselle, joka tätä kautta on tiensä sinne löytänyt ♥ Olen ihan sanaton!! Eletäänkin eräänlaista "alkuhuumaa" myös tilausten suhteen, sillä pipoja on kuluneella viikolla valmistunut melko ripeällä aikataululla, en juurikaan ole tietokonetta ehtinyt avaamaan.

Käsitöistä käsitöihin, nimittäin myös toinen jo pitkän aikaa sitten valmistunut mekko on jäänyt esittelemättä täällä, joten korjataanpas asia nyt. Tämä on mekkotehdas -kirjan Riine, samasta kankaasta kuin TÄMÄ mekko. Nämä Riine ja Alviina ovat kyllä ehdottomasti suosikkimekkojani kirjasta!

Aino ei ihan yhtä paljon tällä kertaa syttynyt tähän kuvailuun kuin yleensä, heh. Tällä viikolla olen saanut valmiiksi myös muutamia muita minulta pyydettyjä juttuja, yhtenä niistä mm. nämä pikkuiset patalaput. Näistä tuli niin suloiset, että onhan minun tehtävä Ainon kotikeittiöönkin samanlaiset, kunhan vain suinkin ehdin! Tuon patalapun tein Ainolle jo jonkin aikaa sitten, mutta tarvitseehan se kaverin, eikö niin?



Kävin täyttämässä hieman lankavarastojani paikallisessa käsityöliikkeessä loppuviikosta, voi mitä ihania värejä löysinkään! Käsityöliikettä pitää vanhahko pariskunta, ja voisin sanoa ystävystyneeni heidän kanssaan täällä olomme aikana. Ainokin viihtyy liikeessä kuin kotonaan, ja pitää myös pariskunnasta kovasti. Rouva sanoi minulle juuri tällä viimeisimmällä reissullani, että hänen tulee minua ja Ainoa ikävä mikäli lähdemme emmekä tule tänne takaisin. Herkistyin vallan hänen kauniista sanoistaan, minäkin tulen kyllä kaipaan heitä ja heidän ihanaa pikku puotiaan. Lähteminen ja jäähyväiset ovat kyllä yksi kurjimmista jutuista, mitä tiedän. Noniin, ehkäpä hyvä lopettaa tähän, niin ei mene ihan herkistelyksi ;) Jatkankin villiä perjantai-iltaa näiden uusien herkkulankojeni parissa! Siitä tulikin mieleeni, täytyy vinkata teillekin sillä vielä yksi valmis herkkukori on myynnissä Ainoa :n facebook -sivulla! :)


Mitä TEILLE kuuluu?? :)

♥ Anna

4 kommenttia:

  1. Ihana Aino! ♥

    Täällä jännitellään A-murun yllättäin noussutta kuumetta. Toivon että johtuu juuri puhjenneista poskihampaista... Niin ja AHH ihana viikonloppu! :)
    Ihanaa viikonloppua teidän perheelle! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks hän olekin aikamoinen veitikka tuossa vikassa kuvassa ;)

      Voi pientä A-murua, pikaista paranemista! ♥ Toivotaan että johtuu hampaista, meillä juurikin ne aina nostaa aina lämpöä :/

      Kiitos ja oikein muksaa viikonloppua myös teille! :)

      Poista
  2. Voi että, miten ihana seurata kuinka huimaan suosioon sun käsityöt ovat päässeet. ♥

    Meidän piti lähteä tänään sinne Ruotsiin, mutta mahatauti vei ne suunnitelmat iskiessään yksi toisensa jälkeen koko perheeseen. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi, yllättynyt olen kyllä itsekin! ♥

      Voi eikä, mahatauti on varmaan kaikista kurjin!! :( Ja kun se yleensä kiertää koko perheen.. Höh, tosi harmi että teidän reissu peruuntui! Jospa pian pääsette yrittämään uudelleen ♥

      Poista

Mukavaa jos kommentoit ♥