torstai 6. marraskuuta 2014

Ensilumi

Viime yönä se vihdoinkin satoi tänne meillekin; ensilumi! Ihan mahtavaa. Kylläpä kummasti virkisti mieltä kun aamulla ikkunasta ei näkynytkään synkkä ja sateinen, vaan valkea ja lumenpeittoinen maa! Eipä ole hetkeen tehty aamuhommia yhtä vauhdilla kuin tänään. Ainokin ihan selkeästi halusi ulos tutkimaan hänelle aivan uutta matskua, Ainon aamupalasta vaan ei meinannut tulla mitään kun hän koko ajan osoitteli ulos ja kääntyili tuolissaan niin että näki ulos. Höpötteli vain koko ajan "että, että!" (eli vettä).


Sinnepä siis, ulos. Menimme ihan vain tuohon meidän takapihalle, tutkimaan ja ihmettelemään. Aluksi Aino oli aika vakavana (kuten aina uusissa tilanteissa), suu kääntyi vähän itkuunkin, mutta heti kun näytin mitä lumella voi tehdä, innostui hänkin samantien. Siinä hän sitten heitteli lumipalloja, lapioi lunta ja tarpoi pikkuisilla jaloillaan lumen seassa. Ihana aamu ja ihana tyttö. : )






Säätiedotuksen mukaan loppupäivän sataa lunta, mutta huomenna se jo vaihtuukin vesisateeksi. Eipä sen väliä, eiköhän sitä lunta ihan pysyvästikin tänne sada jossain vaiheessa. Viime talvi oli täällä ollut lumeton, mutta niinhän se oli melko lailla Suomessakin. Mutta saimmepahan ainakin nauttia lumesta tämän aamupäivän verran, se olikin huippukivaa. Tuolla se väsynyt temmeltäjä nyt nukkuu päiväuntansa, nenä ja posket varmaan edelleen raikkaasta ilmasta punoittaen <3 Aatu keitti meille juuri teetä, tämä asuntohan on muuten aika viileä näin kylmemmillä ilmoilla.. Minulla onkin täällä jälleen yksi projekti käynnissä, siitä lisää ihan pian.. : ) 

Kivaa päivää! Terkuin Anna, Aatu & Aino

ps. Loppuun vielä kuva eilen illalta, olimmekin pitkästä aikaa jäähallilla. Ihan yhden erän verran jaksoi Aino katsella. :D mutta peli alkoikin vasta iltaseiskalta, jolloin yleensä olemme jo iltapuuhissa. Että rutiinien piikkiin menee!



pps. joko laskit monestiko käytin sanoja "ihana" ja "mahtava" tässä tekstissä :D

4 kommenttia:

  1. Moikkelis!
    Ihania kuvia Ainosta jälleen:) Toivotaan, että sitä lunta tulee enemmän kuin viime talvena niin pääsee testaamaan liukumäkeä ym. kivoja talven juttuja. Ja tuohon laulupussiin voisit lisätä (jos ei se jo olekin siellä) sen tuutulaulun jota ehkä itse pienenä olet "joutunut" kuuntelemaan aika monena iltana nukkumaan mennessä, joko arvasitkin..? No sehän on tietysti Ti-Ti-nallesta tuttu "Kun nalleperhe illoin vaipuu univaipan taa ja taivaan tähtimeri aukeaa.." jne.
    Ja kylmyyttä vastaan villasukkia neulomaan :)
    t: "ylämummo"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Mamuski ja kiva kun vihdoin kommentoit ;) tiedän että olet linjoilla ollut jo alusta saakka..
      Joo kyllä voisin sen lisätä, sehän on ihan kestosuosikki :) siinä on se yksi pelottava kohta ("..jostain kuuluu rapsutusta, ovi narahtaa..")!
      Villasukat on paras ase talvea vastaan! Onneks on nyt noita lankojakin, mistä tehdä! <3 oot sää kyllä yks lankahamsteri ;) Terkkuja sinne ja tsemit työpäivään, nythän onkin jo perjantai! Mukavaa viikonloppua <3

      Poista
  2. Oi miten mahtavia kuvia, varsinkin tuossa ekassa on tosi herkkä tunnelma. Kuvat olivat niin vaikuttavia, että näin viime yönä unta Ainosta; Aino osasi puhua sujuvasti, ja juttelimme mm. Suomen ja Ruotsin eroista. :) Mutta kohtahan me nähdään ihan oikeasti, ihanaa! A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna! Ihana että olet nähnyt Ainosta unta, miltäköhän puhuva Aino kuulostaa..? :) Ei maltettais millään odottaa että tulette, onneksi siihen on enää viikko! Huippukivaa <3 mukavaa työpäivää sinne, sehän on viikonloppu jälleen! :) Aino onkin nyt hallilla Aatun kanssa, aamujäitä ei ollut niin Ainokin pystyy osallistumaan aamujumppaan. Terkut Kallelle!

      Poista

Mukavaa jos kommentoit ♥