sunnuntai 7. joulukuuta 2014

2. Adventti

Päätin loppuviikosta tehdä meille adventtikynttelikön, idean sain ihan tyhjästä glögipullosta ja kruunukynttilöistä. : D Pulloja meiltä löytyikin kotoa kaksi tyhjää, ja kaksi lisää kävimme sitten ostamassa (tosin juomme glögiä aika paljon, joten olisipa sitä tullut ostettua muutenkin..). Yhdessä Suomi-tiimin voimin sitten tyhjensimme glögipullot, ja siinä ne nyt ovat tuunattuina ikkunalaudalla  :)

Lisäsin vain juuttinarua, jonka parista kohtaa kuumaliimapistoolilla kiinnitin lasiin. Sitten vain pitsinauha rusetille ja kruunukynttilä paikalleen. Nuo silikoniset numerot löytyivät kaupasta, ovat uudelleen liimattavia ja kiinnittyivät kyllä lasiin tosi hyvin. Ensin en meinannut edes tehdä neljättä, sillä olemme silloin jo Suomessa, mutta päädyin nyt sen kuitenkin tekemään, jospa säästän nämä ensi jouluksikin.. : ) Tosin neljännen kohdalla juuttinaru pääsi loppumaan, ja kuvaa tarkemmin katsomalla sen kyllä huomaa..Tuo käsi suun eteen -ele on täysin opittu Anna -tätiltä, heidän vierailunsa jälkeen Aino alkoi sitä tekemään useasti päivässä. Aatu sitten muisti, että Annahan tekee usein samalla tavalla!


Kylläpäs oli kiva viikonloppu, kerrankin se oli kokonaan vapaa myös Aatulla. Eilen kävimme jouluostoksilla Jönköpingissä, siitä myöhemmin lisää : ) Tämä päivä on ollut ihanan rento, niinkuin sunnuntain kuuluukin olla. Mukavaa alkavaa viikkoa sinne Suomeen, ja onnea muuten kaikille uusille ylioppilaille, varsinkin Liinalle <3!

Anna

2 kommenttia:

  1. Teenkö tosiaan? Pitää seurata asiaa. :) Mutta onpa ihanaa, että meillä on Ainon kanssa yhteisiä eleitä. <3 A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Aatu kovasti oli sitä mieltä! :D No niin on, ja kun Ainossa muutenkin on niin paljon samaa kuin sinussa pienenä <3

      Poista

Mukavaa jos kommentoit ♥