sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Superhelppo pussukka (+ohje)

Olin vallan unohtanut tämän kirjoituksen tuonne luonnosten sekaan! Näin joskus pinterestissä niin helpon ohjeen tällaiseen monitoimipussukkaan, että pakkohan sitä oli kokeilla. Ja vannon että tämä onnistuu kyllä ihan jokaiselta, joka vain osaa ompelukoneella ajaa! Valmista alle kymmenessä minuutissa, oiva keino kierrättää vaikkapa tahriintunut pöytäliina tai tyynynpäällinen. Tein tähän ihan pienet ohjeet pussin tekemiseen, oma kankaani oli tällä kertaa hieman tylsä mutta tämähän olikin vain kokeilu ; )

Ihan aluksi kannattaa huolitella kaikki reunat siksak -ompeleella, ettei kangas lähde purkautumaan.Tarkentaisin vielä sen verran, että vetoketju kannattaa avata n.puoleenväliin asti. Sen verran, että saat pussin käännettyä.

Aika helppoa, eikö vaan?

Anna

8 kommenttia:

 1. Heiii, voiko muka olla noin helppoa?? :D

  VastaaPoista
 2. No on kyllä helppo :D Voisi jopa kokeilla! Ihana olisi tehdä tuollainen jostain Marimekon kivasta kankaasta. Idea hautumaan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! Marimekon puuvillakankaat sopisivat varmasti tosi hyvin, ovat sopivan napakoita, ei tule mikään lurupussi;) Ikean kankaat ovat myös hyviä, jos vain mieleinen kuosi löytyy..

   Poista
 3. Miekin olisin kysynyt, että voiko se olla noin helppoa. :D Pitääkin testata, miun meikkipussi nimittäin hajosi!

  VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit ♥