torstai 4. joulukuuta 2014

Viime päivinä

Meidän arki pyörii täällä mukavasti päivästä toiseen, samat rutiinit ja askareet toistuvat päivittäin. Kiva lisä siihen on ollut nyt tämä joulukalenterin tsekkaus aamuisin, ihanaa kun Aino tuntuu ymmärtävän jo näin neljän päivän jälkeen sen että öisin tonttu aina käy tuomassa Ainolle jotakin sukkaan. Tämä aamu oli ensimmäinen, kun Aino aivan heti herättyään suunnisti kalenterille, silmät vielä aivan sirissä ja unisena hän roikkui sukassa :D Viime yön Aino nukkui meidän välissämme, Aatulla oli pitkä pelimatka ja hän tuli kotiin vasta myöhään yöllä.

Tämmöinen näky minua sitten illalla odotti, kun kömmin sänkyyn Ainon viereen. :D En raaskinut häntä edes siirtää, vaan asettauduin puoliksi jalkopäähän.. Keskellä yötä muuten heräsin, kun Ainon peppu oli kirjaimellisesti ihan suoraan kasvoillani :D Silloin jouduin hänet kyllä siirtämään, ei olisi happi muuten oikein kulkenut ;)


Ensin sukka tutkitaan huolellisesti, ihmetellään hetki ja sitten sukan yllätykset viedään tontulle. Mitä lie tarkoittaa, haluan tulkita sen kiitoksena! :DTänään sain vihdoinkin valmiiksi muutamat pidempään odottaneet tilaustyöt, muistin jopa kuvankin ottaa : )

Kivaa päivää kaikille!
 ♥ Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa jos kommentoit ♥