keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Meidän vuosi 2014

Tammikuu
Aino alkoi nopeasti konttaamaan oppimisen jälkeen nousta seisomaan tukea vasten. Sitä hän tekikin sitten koko ajan. Pulkkailimme uudella pulkalla, Kouvolassa oli muutama tosi kova pakkaspäivä.


Helmikuu
Piipahdimme Helsingissä kummien luona muutaman yön vierailulla. Aino sairasti elämänsä ensimmäisen rankan taudin, kun jokin virus taltutti toisen aivan täysin. Rankkaa oli myös meille vanhemmille, Aino ei viikkoon syönyt juuri mitään ja oli muutenkin vaisu ja väsynyt. Hui, se oli hirveää.

Maaliskuu
Ulkoilimme enenevässä määrin, Aino tykkäsi konttailla pihalla. Maaliskuussa oli monia aurinkoisia päiviä, kevät teki tuloaan, teimme paljon kävelylenkkejä. Kävin myös alkuvuonna tosi paljon erilaisissa jumpissa, innostuin kahvakuulailusta tosissani.


Huhtikuu 
Ainon 1-vuotis syntymäpäiviä juhlittiin iloisissa merkeissä, Aatun joukkue voitti kultaa ja Mestiksen mestaruuden. Aino oppi kävelemään ilman tukea n. 1 vuoden ja 2 vkon iässä.


Toukokuu
Ulkoilimme hirveästi, saimme nauttia ihan mahtavista kevätpäivistä. Kesäkin teki jo tuloaan, ostimme parvekkeelle pienen kahluualtaan Ainolle. Muutimme kuun lopussa Kouvolasta Suonenjoelle.

Kesäkuu
Minä palasin sairaanhoitajan töihin ja Aatu aloitti isyysvapaansa Ainon kanssa kotona. Vietimme paljon aikaa mummolassa, Aino osallistui elämänsä ensimmäisiin urheilukilpailuihin. Juhannusta vietimme Aatun vanhempien luona yhdessä Aatun perheen kanssa.


Heinäkuu
Heinäkuu oli tosi lämmin. Tanssimme ihanien ystäviemme häitä, joissa Aatu toimitti bestmanin virkaa. Edelleen vietimme paljon aikaa mummolassa, ja söimme mahat täyteen mansikoita. Heinäkuussa juhlittiin myös Suonenjoen mansikkakarnevaaleilla, Ainokin pääsi ihmettelemään jo toista kertaa karnevaalikulkuetta ja -tunnelmaa.


Elokuu
Poimittiin paljon marjoja mummon ja ukin pihasta, mustikassakin käytiin useasti. Juhlittiin 1-vuotiasta kummityttöä, odoteltiin Aatun sopimusta. Lopetin suunnitellusti työt elokuun loppupuolella, ja jäin Ainon kanssa kotiin. 

Syyskuu
Aino kävi useasti puolukassa mummon kanssa. Teimme kolmistaan syksyisen metsäretken Karttulaan Autuankankaalle. Ihan pian sen jälkeen tieto Aatun sopimuksesta tuli, Aatu lähti sopimuksen tekoa seuraavana päivänä Ruotsiin. Pari viikkoa siitä ja lähdimme Ainon kanssa perästä, kahdestaan laivalla auto täynnä tavaraa. Ainon otsatukkaa leikattiin ensimmäisen kerran <3


Lokakuu
Tutustuimme uuteen asuinkaupunkiimme, olimme toosi paljon ulkona. Aloitin kirjoittamaan tätä blogia, saimme vieraita kun Aatun vanhemmat tulivat käymään täällä meillä. Heidän lähdettyään iski pieni koti-ikävä, mutta hukutin sen käsitöihin.

Marraskuu
Satoi jatkuvasti vettä, olimme paljon sisällä. Aino innostui mailapeleistä kotona, niitä pelattiin (ja pelataan edelleen) paljon. Ensilumi satoi, saimme jälleen vieraita kun Ainon kummit tulivat käymään <3
Joulukuu
Kävimme Jönköpingissä jouluostoksilla. Kotona odotettiin joulua, Ainolle laulettiin paljon joululauluja ja luettiin jouluaiheisia kirjoja. Molemmat odotimme jo kovasti joulunviettoa Suomessa. Matkustimme jouluksi kotiin <3


Kaiken kaikkiaan vuosi oli oikein onnellinen ♥  Mahtavaa uutta vuotta 2015 myös sinne ruutujen toiselle puolelle! :)

Anna

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Kaikkea hyvää tulevaan vuoteen! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana ja jännittävä vuosi takana! Muutto Ruotsiin oli varmasti jännittävä! :)

  Kaikkea ihanaa ja hyvää teidän uuteen vuoteen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se kyllä tosissaan oli! :)

   Voi kiitos ja sitä samaa myös teidän perheelle! ♥ ♥

   Poista
 3. Olipas mahtava kooste teidän kuluneesta vuodesta, ihanasti olit koonnut tunnelmia ja tapahtumia! :)

  Valoisaa uutta vuotta sinne Ruotsiin ja paljon terveisiä teille kaikille! <3

  A&K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anna (ja Kalle!) ♥ Sitä samaa sinne teille, skypeillään pian? : ) Terkut takaisin täältä ♥

   Poista

Mukavaa jos kommentoit ♥