maanantai 8. joulukuuta 2014

Jouluostoksilla Jönköpingissä

Viime lauantaina starttasimme auton jo hyvissä ajoin aamulla kohti Jönköpingiä, tarkoituksenamme tehdä hieman jouluostoksia. Tästä on Jönköpingiin n. 80 km  matka, kaupunki sijaitsee Ruotsin toiseksi suurimman järven Vätternin äärellä ja maisemat olivat kyllä ihan mielettömät! Harmi, että sää oli hieman sumuinen ja sateinen, aurinkoisella säällä näky olisi ollut varmasti vieläkin kauniimpi. Jönköping on muuten Kuopion ystävyyskaupunki, ja Kuopiostahan löytyy mm. Jönköpingin päiväkoti.
Ainon ilmeestä ennen lähtöä voisi päätellä, ettei hän oikein olisi ollut shoppailu tuulella.. ;) Mutta onneksi oletus osoittautui vääräksi!
Voi että minua jäikin harmittamaan etten ostanut Ainolle tuota talvihattua Stadiumista, ihan mielettömän suloinen! Se oli ainoastaan 9,90 €, mutta jotenkin ajattelin että ei sellaista kunnon talvea tule kuitenkaan : D Ehkä niitä löytyy vielä Suomesta sitten kun tulemme!


Jönköping oli todella viihtyisän oloinen kaupunki, sinne on kyllä päästävä vielä uudelleen käymään. Harmi että kuviakin tuli otettua näin vähän.. Keskusta oli mukavan rauhallinen, kävelykatu ja sen joulukoristeet loivat ihanan tunnelman. Kaikki jouluostokset saimme onneksi tehtyä, ja löysimme kyllä jotain myös ihan itsellemmekin. Aino oli jälleen todella vaivatonta shoppailuseuraa, häntä ei valtava ihmismäärä haitannut lainkaan :) Laskimme hänet ikeassa hieman jaloittelemaan mutta muuten hän jaksoi hienosti istuskella vaunuissa ja katsella ympärilleen, sinne hän sitten simahtikin loppujen lopuksi. Tuo Lagerhaus on muuten ihan mieletön kauppa! Onko sitä Suomessa? Harmi vaan, että juuri se juttu mitä olisin sieltä halunnut ostaa, oli loppu..Pysähdyimme vielä ennen kotiinlähtöä kivaan kahvilaan, on se vaan raskasta tuo shoppailu..! ; ) Kotimatkalla näimme muuten omakotitalon, jossa oli ihan mielettömät joulukoristeet, todella jenkkityyliin :D En ole koskaan nähnyt niin paljon jouluvaloja yhdessä talossa, kyllä ihan silmiä häikäisi! Kukin tyylillään.. ; )

Mutta sellainen reissu meillä, oli kyllä tosi mukava päivä!
♥ Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa jos kommentoit ♥