sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Herkkuja

Nämä virkatut herkut ovat herättäneet paljon ihastusta, eivätkä suotta. Ovathan ne aivan vallattoman suloisia! Näitä herkkuja on tilattu minulta jo jonkin verran, tätä viimeisintä satsia olen tehnyt hiljalleen muiden käsitöiden ohessa, ja nämä lähtevätkin uusille omistajilleen vasta kun pääsemme Suomeen : ) 

Aino pitää näistä virkatuista herkuista kovasti, ja tykkääkin niitä tarjoilla aina vieraille :) Aiemmin syksyllä ostamamme kahvikuppi-setti on ollut kyllä kovassa käytössä, Ainon lempileikkihin kuuluvat "mehukestit" johon haetaan aina kaikki nallet ja nuket, ja tietenkin äiti ja isi. Aino kattaa kaikille kupit ja lautaset, ja kaataa kahvipannusta jokaiselle tilkat kuppeihin "sssshs" -äänen saattelemana. Suloista <3
Nyt onkin laitettava töpinäksi, sillä minulla on joululahjoista vielä suurin osa tekemättä. Harmi, etten oikein voi paljastaa täällä mitä tänä jouluna aiomme lahjaksi antaa, sillä suurin osa lahjojen saajista on siellä ruutujen toisella puolella. Mutta joulun jälkeen palaan varmasti asiaan, sen verran itsetehtyjä juttuja paketeista tänänkin vuonna löytyy :)

Mukavaa sunnuntaita kaikille!
♥Anna


10 kommenttia:

 1. Voi miten ihania!!!! Haluaisitko jakaa ohjeen näistä herkuista? Nämä saattaisivat "maistua" myös A-murun kotileikeissä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kirjoittelin joskus aiemmin näistä (http://ainojatuhmatluistimet.blogspot.fi/2014/11/virkattuja-herkkuja.html), siitä tekstistä löytyy linkit ohjeisiin! : ) Varmasti maistuvat, meillä näistä on tykätty ihan tosi paljon! :) Joten eikun vain "leipomaan" ;o)

   Poista
 2. Aivan ihania! Voi että, ihastuin kyllä näihin<3 Olet kyllä todella taitava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Kun virkkaa tarpeeksi pienellä koukulla, niin jälkikin on siistimpää :)

   Poista
 3. Oi miten hienoja! Virkkaat tosi kauniisti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia <3 kuten tuossa jo sanoinkin niin tarpeeksi pienellä koukulla saa aikaan tosi siistiä jälkeä, tällainen melko aloittelijakin ;) Virkkasin näitä ensimmäistä kertaa tänä syksynä, ja ovat ensimmäisiä "pieniä" virkkaustöitäni! Aiemmin olen virkannut vain mattoja, ja koreja..

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Eivätkö vain olekin, näistä on iloa ihan omallekin silmälle ;D

   Poista
 5. Nämä on niiiin hienoja! Siis vau! Minusta on niin hienoo kun ihmiset osaa tehdä kaikkee ihania käsityöjuttuja, itse olen ihan käsi kaikessa näpertämisessä :D

  Löysin just blogisi tuolta Hulivilini-blogin linkkauspostauksesta, kiinnostuin heti kun samasta kaupungista olet :) Ja voi miten ihana blogi täältä löytyi! Oon ihan fiiliksissä selaillut taaksepäin, siis aivan ihania käsityöjuttuja ja muutenkin vaan jotenkin tosi kaunis blogi. Tykkään! Liityin lukijaksi, että terve vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No terveppä terve! ;) Voi kiitos, kuinka yhdestä kommentista voikaan tulla hyvälle tuulelle! : )
   Suosittelen rohkeasti kokeilemaan, jos innostusta yhtään löytyy, ei ole lainkaan niin vaikeaa kuin miltä ehkä näyttää! :-)
   Mukava että liityit lukijaksi, samalla tässä itsekin liityin sinun blogisi lukijajoukkoon, kuten sanoit, sama kotikaupunki yhdistää! ;)

   Poista

Mukavaa jos kommentoit ♥