keskiviikko 17. joulukuuta 2014

DIY paper bags (+tutorial)

Olen tykännyt jo pitkään tehdä lahjoille näitä tällaisia itsetehtyjä paperipusseja, ovat mielestäni kivan näköisiä ja ihan yhtä nopeasti valmistuvat, kuin perus lahjapakettikin. Itse olen vain ihan kehno saamaan peruspaketeista kauniita, ehkäpä myös siksi pysyttelen näissä.. : D Kokosin tällaisen kuvallisen tutoriaalin, jospa siellä joku innostuu kokeilemaankin! :) Käytin paperina siis ihan tavallista lahjapaperia.


Leikkaamalla paperista erikokoisia suorakaiteen muotoisia paloja saat tietysti erikokoisia pusseja, riippuen siitä, mitä aiot sisään laittaa. Helppoa, eikös vain? :) Valitsemani paperirulla olikin yllättävän riittoisaa, sillä sain paketoitua (tai sanoisinko ennemmin, että pussitettua ;) kaikki lahjat ja paperia jäi vielä ylikin vaikka kuinka paljon! Tykkään kyllä näiden yksinkertaisesta ilmeestä, vaikka kyllä mielestäni sellainen ihan perinteinen joulupukki-tonttu-enkeli -paperi toimii ihan yhtä hyvin :)


Anna

10 kommenttia:

 1. Ihana pikkupakettien armeija!! :D

  Mä voisinkin kokeilla tuollaista pussia, kun edessä on yksi paketoitava, joka ei ole kirjamaisen selkeä malliltaan ja sisältää muutenkin usean osan. Katsotaan, miten onnistun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu armeija nimenomaan! ;) kokeile ihmeessä, tää on juuri oikea ratkaisu tuollaiseen paketoitavaan! Kerro sitten, toimiko ratkaisu! Onnistut, vannon sen! :)

   Poista
  2. Siellä on ollut tontuilla kiirus! ;) Ihania lahjapusseja! Just ähisin oman paketointiurakan kanssa täällä! Olisinpa silloin nähnyt tämän! :D
   Ihanan väristä tuo pakettipaperi! Paketoin itse kaikki lahjat tänä vuonna kierrätyspaperiin, joka on juuri saman väristä ilman tähtiä.

   Poista
  3. Kiitos! :) juu voin kertoa että tontu(i)lla oli kyllä täysi tohina päällä ;) paperi oli kyllä oikein suloista myös omasta mielestäni. Kierrätyspaperille iso peukku!! :)

   Poista
 2. Mä jo mietin, että oliko ne valmis pusseja!Tosi kauniit paketit! Oot niin taitava!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat pussit! :) Kiitos ohjeesta.

  VastaaPoista
 4. Ihanat pussit, kiitos ohjeesta! Pääsen vielä yhteen pakettiin hyödyntämään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! :) kivaa että pääsit sitä jo hyödyntämään!:)

   Poista

Mukavaa jos kommentoit ♥