tiistai 16. joulukuuta 2014

DIY-sisustusydämet (+ohje)

Näitä sisustussydämiä olen tehnyt kymmenittäin, nämä ovat vain niin helppoja ja kauniita tehdä, ja valmistuvatkin tosi nopeasti. Nämä ovat oikein hyviä vaikkapa osana tupaantuliaislahjaa tai pieneksi muistamiseksi kylään mentäessä. Tai sitten ihan omaankin kotiin, meillä näitä on ainakin ihan liikaa :D Aatu kerran kysyikin, että olenko koskaan laskenut, montako tällaista meiltä löytyy. Yksi siellä, toinen täällä, kolmas tuolla ja niin edelleen.. ; )

Nämä tällä erää ompelemani sydämet käärin joulupaketteihin (uskoisin ettei lahjojen saajia löydy lukijajoukosta, uskallan siis paljastaa kuvat;). Tässäpä olisikin vinkki kaikille teille, jotka ehkä vielä pohdiskelette, millä pienellä jutulla muistaa jotakuta lähimmäistä jolla on jo kaikkea. Jos ompelukone ja innostusta löytyy niin eikun hommiin vain, tässä tulisi nimittäin ohjetta! : )

Kääntöaukon reunat kannattaa "ajaa vahvistetusti" (pakita muutama cm, ja ompele kohta vielä kerran), sillä muuten käännettäessä kangas lähtee herkästi purkautumaan.
 
 Valmista!


 ♥Anna


8 kommenttia:

 1. Hmmm, pitäisiköhän! Miulta puuttuu vielä osa lahjasta maalaisromantiikasta pitävälle siskolle ja tämähän olisi kuin nenä päähän. Kiitos taas vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis hei, sithän tää ois oikeen hyvä lahja hänelle!!:) tee ihmeessä jos vain kerkeät!

   Poista
 2. Ihana ohje! Tätä täytyy kokeilla! Kiitos! <3

  VastaaPoista
 3. Ompelenkin tälläisiä ihanuuksia äitipuolelle synttärilahjaksi kun täyttää 60vuotta ensi vuonna.

  VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit ♥