tiistai 2. joulukuuta 2014

Joulun tunnelmaa

Joitakin joulukoristeiksikin sopivia juttuja toin kotoamme Suomesta, kuten esimerkiksi nuo kastehelmi-tuikut, taljan, kynttilänalusia sekä valopallot. Kuitenkin päätimme pienellä budjetilla koristella tätä kotia täällä hieman jouluisemmaksi, ulkona on niin synkkää ja pimeää koko ajan että pakko saada piristystä jostakin. Ja sitä nämä kyllä ovat tuoneet, ja onhan näistä iloa sitten kaikkina tulevinakin jouluina.Emme aikoneet ostaa lainkaan joulutähteä, vaikka sellainen löytyykin melkein jokaisesta ikkunasta täällä. Tämän kuvassa näkyvän tähden löysin kuitenkin niin edullisesti, että en vaan voinut jättää sitä kauppaan! Hintaa oli 29,90 kr eli n.3 €. Money well spent!

Anna

2 kommenttia:

 1. Voi miten kaunista! Ihanan tunnelmallista ja jouluista! Kuvista tulikin mieleen, että pitäisi meillekin etsiä jostain Melukylän kirjoja, sillä niissä on ihanat kuvat ja tarinat.

  Mulla on tässä vieressä taapero, joka hullaantui tonttukuvistasi. Näköjään meidän Herra Jouluhiiren myötä kaikki muutkin tontut ovat hiiriä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitoksia! :) Kyllä ne vain kummasti luovat tunnelmaa ja piristävät. Melukylän lapset on kyllä <3 ne on vaan niin ihanasti kuvitettu, kuten kaikki Astrid Lindgrenin teokset..
   Hih, kiva jos taapero tykkäsi <3 minä ensin mietin että pelkäisikö meidän Aino tuota tonttua jolla ei näy silmiä, mutta ihan kavereita heistä on tullut ;)

   Poista

Mukavaa jos kommentoit ♥